Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orebro – Falkenbergs

Lite kort idag, ska iväg om en stund, men vill ändå tipsa om spel på denna match.

Örebro tar emot Falkenberg hemma på konstgräset på Behrn arena. Örebro har på tre matcher hemma tagit två vinster och förlorat mot Malmö. Falkenberg har tre förluster på sina tre bortamatcher i år (mot Malmö, Åtvidaberg och IFK Göteborg).

Jag tror inte att Falkenberg är riktigt så dåliga som många trodde inför säsongen, man har stått upp bra, speciellt defensivt, i flera matcher och hemma mot Gefle senast hade man stundtals ett rätt bra spel. Dock, till denna match saknar man Tobias Karlsson och Dan Keat p g a avstängningar och Falkenberg har inte en jättebred trupp. Kombinera detta med Örebros hemmaplansfavör så tycker jag att Örebro är motiverade favoriter och får man bara hål på Falkenberg så kan det rinna iväg, jag tycker att Örebro har visat prov på god effektivitet i år.

Mot bakgrund av detta tycker jag att Örebro AH-1 till 2,21 på Pinnacle känns generöst. Jag skulle spela detta ner till 2 ggr blankt.

Insats 1u = normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Fotboll

Orebro – Falkenbergs

 • Postad:
  08 maj 2014
  11:27
 • Rekare: Tomte
 • Spel: 1 AH-1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,21
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 maj 2014
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-08 20:54

Slut 0-0 i en match där Örebro har det mesta av spelet (bollinnehav 63-37) men Falkenberg står upp bra försvarsmässigt. Funderar lite på om inte Örebro kunnat utnyttja kanterna lite bättre. Känns inte som att jag är inne i någon bra trend vad gäller rekarna, dessvärre fel match jag valde att reka idag igen, men förhoppningsvis vänder det snart. Lite skönt att inte 20 pers skriver att de ryggar varje rek men självklart trist att bomma ännu en rek.

Tomte 2014-05-08 16:37

@sirlarsson. Jag tycker att Allsvenskan är lättare än mycket annat och ligger plus varje år sedan några år tillbaka, men så är det också det enda jag spelar seriöst förutom NFL. Visst är det mycket överraskningar och emellanåt känslan av att "alla slår alla" men det är också fler tillfällen när oddsen känns direkt felsatta IMHO.

sirlarsson 2014-05-08 16:27

Generellt sett är inte allsvenskan extremt svårtippad? Någon som har en databas på minst 500 spel och kan uppvisa över 105% ROI här? Jag får känslan av att Allsvenskan är sjukt svår, men det är mest från egna erfarenheter.

forbannat 2014-05-08 13:45

Bra rek tycker jag, har själv lirat 1/1. Falkenberg har faktiskt inte gjort mål på bortaplan än i år och släppt in 6 mål (alla i andra halvlek)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td