Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jelena Jankovic – Svetlana Kuznetsova

Ok. Kommer tyvärr inte kunna motivera detta spel särskilt väl denna gång. Men känner jag måste lägga ut det då jag finner mycket spelvärde här. Går in med ett maxspel här. Blir dock lite tajt med tid. Match i Rom, på gruset, mellan Jankovic och Kuznetsova. Här tycker jag att allt spelvärde finns på serbiskan Jankovic. Som nu snart kan tas upp emot oddset 2.00. Även om det oddset har stigit lite på senare tid så tycker jag att den trenden går åt helt fel håll.

Kuznetsova och Jankovic har möts 12 gånger under sin karriär. Det står 6-6. Dom har spelat tre gånger på grus och Jankovic leder med 2-1 där. Senast vann hon enkelt med 6-1 6-4.

Alltså, gruset i Rom är väldigt långsamt. Kuznetsova är en spelare som lever mycket på sin kraft, och kunna slå igenom motståndaren. Nu kommer hon möta en spelare som är riktigt bra på att mota tillbaka många bollar, och det på ett mycket långsamt underlag. Här har Jankovic en klar fördel.

Kuznetsova har haft det lite svårt här i Rom på senare år. Innan sin vinst i första matchen igår, här i Rom,så hade hon fyra raka år där hon fick stryk i premiärmatchen här i Rom. Jankovic är 27-9 i Rom, en spelplats som passar henne galant. Mycket, som sagt, pga det slöa underlaget. Jankovic har vunnit titeln här två gånger och förra året nådde hon kvartsfinal innan hon förlora mot duktige Halep i en jämn tresetare.

Kuznetsova är en spelare som lever mycket för stunden och agerar spontant på banan. De senaste veckorna har hon dock fått stryk i några mycket jämna matcher, tresetare mot tex Radwanska i Madrid, 6-8 i tiebreak. Innan det mot Ivanovic och Suarez Navarro. Alla mycket jämna matcher i tre set. Jag tror hennes psyke kan vara lite skadat av dessa matcher. Och jag tror att vid viktiga poäng så kommer Jankovic säkra spel att skörda stora framgångar mot en kanske lite osäker Kuznetsova.

Jankovic åkte lite oturligt ut i Madrid förra veckan. Och jag tror hon kommer vara extremt spelsugen här idag. Och under denna veckan. Jag skulle faktiskt tom ge henne bra chanser att gå väldigt långt denna gång, kanske tom hela vägen. Jag tror att Jankovic kommer vilja detta mer än Kuznetsova. Ryskan som jag tror inte har något emot att åka ut här och redan nu börja ladda inför en av hennes favoritturneringar, franska öppna. Jankovic kommer slita till sig segern här, och jag tror vi kan få se henne göra det i två raka set.


Mitt sheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/29355

Odds på denna match: http://www.oddsportal.com/tennis/ita...lana-SWeC5kSo/
Tennis

Jelena Jankovic – Svetlana Kuznetsova

 • Postad:
  14 maj 2014
  20:03
 • Rekare: gullegris
 • Spel: 1
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,98
 • Spreadsheet: Tennis
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 maj 2014
  21:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Italien
 • Liga: Tennis
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

gullegris 2014-05-15 00:27

persson
Nej tyvärr. Som sagt, jag la ut den mest för att jag såg enormt värde och ville dela med mig av den. Men jag är nöjd med betyget ändå, för högt egentligen. Kul att man är någorlunda uppskattad, jag tror inte vissa röster för kvaliten på reken ibland...

xanderr 2014-05-14 23:33

Jepp! nu är de igång Jankovic ser lite slö ut, ska nog chansa på att Kuznetsova tar första set och betta Jankovic till 4-5~ i odds. Tackar för rek.

Deejan10 2014-05-14 22:43

23:00 verkar det som de ska komma igång.

Misär 2014-05-14 21:57

Uppskjuten till imorgon?

persson 2014-05-14 20:52

Inget vidare skriven rek.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td