Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Punk – Picasso

Ett H2H-spel i V86-7 på Jägersro ikväll. De som möts är nummer 4 Punk och nummer 7 Picasso. 4 Punk kan man spela till oddset 1.55 vilket är ett kraftigt underodds, medan man får hela 2.30 på 7 Picasso. Då jag ser denna duell som en coinflip tycker jag absolut att det är värt att testa en slant på Picasso! Dessa odds finns att hitta hos Unibet och eftersom man spelar på Unibet är det viktigt att komma ihåg att det inte blir någon vinst om ingen av hästarna får pengar även om den ena är före den andra i mål.

Mitt spel avser alltså nummer 7 Picasso mot nummer 4 Punk. Punk har det bättre läget och jag tror att det är anledningen till att Unibet satt oddset på Punk till låga 1.55.

Hästen:

Picasso är enligt tränaren Ronny Palm en riktig träningskanon som tyvärr inte visat det i loppen än. Dock har man i stallet känslan av att det snart släpper för hästen och att om vi inte får se en dunderprestation idag så kommer den om några starter. Hästen känns mjuk och fin i träningen och det är alltså en häst att passa även om den inte räcker hela vägen idag. I senaste starten var hästen ute i ett ganska tufft lopp mot hästar som Broslätts Rapide och Bear Dancer. Christoffer Eriksson placerade då hästen i fjärde utvändigt som efter ett tag blev tredje utvändigt. På bortre långsidan satt ekipaget kvar i tredje ytter då de kom bakifrån och ekipaget blev sedan fast där. In på upploppet satt hästen fortfarande fast i ryggar men då luckan uppenbarade sig med ungefär 50 meter kvar sköt Picasso till fint.

Dagens lopp för Picasso:

Idag hoppas jag att Christoffer Eriksson lyckas hitta ner med Picasso i tredje, fjärde ytter. Då jag tror att det kommer att gå fort där framme loppet igenom kan det gynna Picasso att sitta i andraspår några hack bak, då den får spara sig för att sedan kunna attackera 6-700 kvar.

Med rätt resa och ryggar till 2-300 kvar kan Picasso absolut vara långt framme. Det kanske inte räcker hela vägen till vinst men det är stor chans att det räcker till att ta sig förbi Punk då Kolgjinis kuse kommer vara en av de som är med i främre träffen och kämpar.

Motståndaren:

4 Punk är en bra häst som imponerat på slutet. I senaste starten tog Punk en triumf på Kalmar på ett rejält sätt och gången innan gick den med full fart över mål som femma. Dock var det mot lättare motståndän idag. Idag ställs Punk mot ett mycket bättre motstånd och dessutom står hästen väldigt tufft inne i gänget med sina 333 000 kr. Punk är faktiskt den häst som tjänat allra minst pengar i loppet, och det är aldrig positivt när alla ekipage står på samma start.

Punk är en häst som både Lutfi och dagens kusk Adrian Kolgjini tycker om. Hästen gör alltid sitt jobb även om den ibland strulat till det med galopp.

Dagens lopp för Punk:

Jag tror att Punk kommer att få jobba hårt idag på Jägersro om den ska vara långt framme. Både hästen och kusken är startsnabba och det mest troliga är att Adrian Kolgjini (vråloffensiv) laddar mot ledningen direkt när bilen släpper fältet. Ledningen tror jag dock även att Johnny Takter med andrahandsfavoriten Roxy Hill kan vara ute efter och då kommer det bli körning i inledningen då jag inte kan tänka mig att Adrian vill ha rygg ledaren. Troligtvis tar Punk hand om ledningen och därmed tror jag att ekipaget får starke 8 Zonguldak med Stefan Persson över sig i ett ganska tidigt skede, då den ska köras offensivt idag. Det kan bli ett nummer för mycket för Adrian och Punk då Zonguldak mosat bättre hästar än 4 Punk förut. Om nu Stefan Persson (man vet aldrig med honom) trots allt inte kör framåt vilket han säger att han ska göra utan lägger sig sist på innerspår som han ibland gör så tror jag att Flemming Jensen tar tag i saken och sänder fram 10 Sonar Brodde i dödspositioner. Flemming bäddar då och då för sina \"andrahästar\" och om Roxy Hill hamnar i dödens tror jag chansen är stor att vi får se Sonar Brodde avlösa henne i ett tidigt skede. Både Zonguldak och Sonar Brodde är starka hästar och jag tror inte att Punk står till mål om den får dessa hästar över sig. Nej, stumma ben tror jag det blir till slut och då finns chansen att mitt spel 7 Picasso sluggar sig förbi sista biten.


Head to Head:

Kusken:
Jag ser Christoffer Eriksson (kusk till Picasso) som snäppet bättre än Adrian Kolgjini (kusk till Punk). Christoffer är mer samlad än Adrian som ofta kör vildare än sin far och därför tar slut på hästarnas ork. Fördel Picasso!

Tränaren:
Inte så mycket att diskutera, Lutfi Kolgjini är bättre än Ronny Palm! Fördel Punk!

Formen:
Även om Picasso såg riktigt fin ut i skymundan senast så är det Punk som varit starkast om man tänker på formen. Punk har varit riktigt fin i de senaste starterna och denna punkt vinner han! Fördel Punk!

Läget:
Punk har spår fyra bakom bilen och Picasso spår sju, givetvis är spår fyra bättre! Dessutom går loppet på Jägersro som sägs vara en spetsbana (håller inte med) och visst är spår 4 då bättre än 7. Fördel Punk!

Statistik:
Här är det ganska jämt även om Picasso vinner knappt men säkert som man säger. Punk har en segerprocent på 21 % medan Picasso vinner 25 % av sina lopp. Picasso platsar i 54 % av sina starter och Punk är även här snäppet efter med 47 %. Fördel Picasso!

Distansen:
Loppet går över 2140 m och det tror jag gynnar Picasso mer än Punk. Punk har varit bäst över 1640 m och den kan stumna sista biten om det blir för jobbig resa idag. Picasso har däremot varit bäst över dagens distans. Fördel Picasso!

Totalt resultat: Punk 3-3 Picasso

Jag ser denna head to head duell som en klassisk coinflip och det kan egentligen gå hur som helst, därför ser jag 2.30 som ett väldigt bra odds på Picasso! 30 punkter för högt, det ser man inte varje dag, bara in och dega!


Vill ni se mitt spreadsheet för trav hittar ni det här; https://www.sharps.se/spreadsheet/30907

Blev kanske en lite lång rek men så är det ibland,
Lycka till!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Punk – Picasso

 • Postad:
  14 maj 2014
  17:12
 • Rekare: AndyMart
 • Spel: 2
 • Insats: 50,00
 • Odds: 2,30
 • Info: V86-7 Jägersro
 • Unibet
 • Datum:
  14 maj 2014
  20:08
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Smassy 2014-05-14 17:56

Bra jobb! Håller Punk som liten favorit, men dock klart spelbart!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td