Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tjeckien – Italien

Tjeckien har inlett VM med tre tuffa matcher som har resulterat i nio mål framåt, vilket jag anser vara klart godkänt med tanke på motståndet Slovakien, Sverige & Kanada - gruppens bästa lag tillsammans med Tjeckien. Det är framförallt förstakedjan som producerar där Jaromir Jagr har gjort ett och hans kamrater fyra. Italien har inlett mot Norge, Frankrike och Danmark där de har släppt in lika många som Tjeckien har gjort - 9st.

Hade det här varit turneringens första match skulle jag känna en viss oro för underskattning och att laget inte hade kommit igång men nu är läget annorlunda och jag tror att Tjeckien kommer att göra 5-6 mål i denna match.

Mot bättre motstånd som Tjeckien har mött krymper ytorna och Jagr kliver fram som den skickliga framspelare han är. Mot lag som Italien kommer det bli större ytor vilket brukar resultera i färre passningar och han får då chansen att trolla dit den själv. Jagr spelar i snitt 15min per match och har skjutit 10 skott på mål vilket är bäst tillsammans med Cervenka i Tjeckien.

Den som vill kan spela Jaromir Jagr som målskytt till 2.25 men jag väljer att spel Jagr Ö1 till 6.95 hos Betsson, dvs pengarna tillbaka vid ett mål.

Matchen ser ni på: TV4
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Spela på Betsson och få Se bonus här
Ishockey

Tjeckien – Italien

 • Postad:
  14 maj 2014
  12:43
 • Rekare: Pettzon2
 • Spel: Annat Ö 1.0
 • Insats: 5,00
 • Odds: 6,95
 • Betsson
 • Datum:
  14 maj 2014
  15:45
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: VM
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pettzon2 2014-05-14 17:53

Tjeckien är usla men vinner till sist matchen med 2-0. Jaromir Jagr gör ett mål och vi får pengarna tillbaka. Med tanke på hur både Jagr & Tjeckien spelade så ska jag vara glad att få pengarna tillbaka.

Pettzon2 2014-05-14 15:50

Byta? Använd flera! Bet365 är bra på mycket. Hertl är ett annat bra målskyttespel men oddsen var lite lägre på honom och jag tror att Jagr kommer fram mer idag med större ytor. Hoppas nu bara att Tjeckien spelar i sitt eget tempo och inte sjunker in i Italienarnas pasta.

hemlig 2014-05-14 15:42

Jag tror på Hertl att göra mål.
Tråkigt att inte bet365 har dessa spel. Snart dags byta spelbolag.

Pettzon2 2014-05-14 13:18

Nu ser jag att Betsson har ändrat från 1.0 till 1.5 och spelet blir för osäkert i mina ögon. Får se om det var ett misstag från deras sida från första början. Att Jagr gör assist är för mig ganska självklart så ett annat alternativ skulle kunna vara Jagr 1+1 till 3.75 hos samma bolag.

Pettzon2 2014-05-14 13:13

Det kanske är en tunn rek då den inte påvisar så mycket mål från Jagr utan kanske är mer en magkänsla från mig. Däremot så tycker jag att Ö1 mål från Jagr till det oddset är alldeles för lockande.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td