Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Örebro – Gefle

Jag brukar gilla att spela Örebro hemma på konstgräset på Behrn Arena men idag väljer jag att gardera mig på andra sidan - Gefle X2.

Gefle:
har visserligen bara en seger i årets upplaga av Allsvenska men då har man också mött lagen som placerar sig högst upp i tabellen - 1. Malmö, 2. Elfsborg, 3. Kalmar & 4. AIK. I förra hemmamatchen mot Elfsborg gjorde de en spelmässigt godkänd insats och det nya spelsystemet, 4-1-4-1 gjorde det svårt för bortalaget att skapa något men man föll ändå med uddamålet. Gefle är skadefria men gör två förändringar från förra matchen där Jens Portin & Erik Olsson är avstängda och ersätts av Skuli Jon Fridgeirsson, som inte fick spela senast, och Olof Mård som var sjuk.

Örebro:
började Allsvenskan bra med tre matcher utan förlust men har gått trögare på slutet. I förra matchen mot IFK Göteborg utgick nyförvärvet Samuel Mensah efter att ha skadat knät. Han opererades dagen efter och uteblir självklart från kvällens match. Ersätter honom gör Nordin Gerzic som är på lån från IFK Göteborg. En annan viktig spelare som saknas är målvakten Oscar Jansson som stod 30 matcher i Superettan förra året när Örebro tog steget upp till Allsvenskan. Idag ställer man 20-årige Jacob Rinne som gjorde sin Allsvenska debut i förra förlustmatchen mot IFK Göteborg och har som bästa erfarenhet på seniornivå vaktat kassen för BK Forward i Div. 1.

Senast lagen möttes var i Allsvenskan 2012 då Gefle vann båda mötena med 2-1. Gefle har kryssat fyra matcher i år och det finns en stor chans till ett femte idag men jag väljer att spela Gefle +0.5 vilket är samma sak som X2 till 1.90. Oddsen har droppat från två gånger pengarna men jag tycker fortfarande att det finns värde i att gardera Gefle ner till 1.80.

Kort & Gott,
+ Samuel Mensah saknas
+ Oscar Jansson saknas (förstamålvakt)
+ Gefle har gjort bättre matcher än vad tabellen visar
+ Inbördes fördel för Gefle

- Nordin Gerzic är ingen dålig ersättare
- Örebro är svårslagna på Behrn Arena

Matchen ser ni på: C-More Sport
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Fotboll

Örebro – Gefle

 • Postad:
  19 maj 2014
  16:17
 • Rekare: Pettzon2
 • Spel: 2 + 0.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,90
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 maj 2014
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pettzon2 2014-05-19 20:57

Matchen slutar 2-2 och spel inne.

lillsorken 2014-05-19 18:10

Bra rek hänger på
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td