promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sandnes Ulf – Haugesund

Ett tunnare utbud idag men jag tycker mig ha hittat ett godkänt spel i Norge. Det handlar om Tippeligaen och mötet mellan Sandnes Ulf och Haugesund. Inget av lagen har börjat säsongen särskilt bra och kvällens match får vi klassiskt kalla för ett jumbomöte.

Statistik:
- Sandnes Ulf snittar 3.1 mål / match
- Haugesund snittar 2.9 mål / match
- Inbördes möten snittar 3.9 mål / match

Varken Sandnes eller Haugesund har hållit nollan denna säsong vilket pekar på två usla försvar men det slutar inte där. Till dagens match lägger vi till att Sandnes saknar E. Frejd & A. Pepa i backlinjen och Haugesund blir utan skadade förstamålvakten P.M. Kristiansen.

För att ett överspel ska sitta så räcker det inte med usla försvar - det krävs även en offensiv kraft. Haugesund får till dagens match tillbaka lagets bästa målskytt C. Gytkjaer från skada och förväntas starta på topp. Sandnes bästa målskytt är chilenaren D. Rubio som gjort lika många mål som Gytkjaer - 4st vilket är halva lagens målskörd och en tredjeplats i skytteligan.

Det enda jag hittar som pekar på ett underspel är att jumbomatcher är extra viktiga och kan resultera i en tillknäppt match utan mål. Jag tror dock inte att lagen har reflekterat över det med tanke på att det är så tidigt inpå säsongen vilket får mig att spela över. Ö2.5 finns att spela till 1.86 för er som har Marathon men jag tror på fler mål och väljer att spela Ö3 till 2.36 hos Pinnacle. Marathon är även högst här till 2.42.

Matchen ser ni på: C-More Live 2
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Fotboll

Sandnes Ulf – Haugesund

 • Postad:
  20 maj 2014
  12:11
 • Rekare: Pettzon2
 • Spel: ÖVER 3.0
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,36
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  20 maj 2014
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Norge
 • Liga: Tippeligaen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lillsorken 2014-05-20 16:46

Bra rek hänger vi på

Pettzon2 2014-05-20 12:17

Oddsen rör sig åt olika håll på marknaden och det är inget monsterodds men helt klart spelvärt i mitt tycke. Skulle oddsen röra sig ner mot 1.70 skulle jag hellre lägga pengarna på BTTS 1st Half till 4.33 och/eller BTTS 2nd Half till 3.0 hos Bet365. Får se om jag vill krydda med det senare.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td