promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Francais Du Gull

Har tagit mig en liten titt på startlistorna och oddsen till årets Sweden Cup på Solvalla nu på Lördag och har faktiskt hittat ett riktigt intressant spel!

- Spelet avser ett platsspel på nummer 1 Francais Du Gull i kvalheat A till Sweden Cup. Loppet är V4-2 tillika LD-1 på lördag och går av stapeln vid ett-tiden.

- Francais Du Gull är en riktigt fin travare som trivts väldigt bra med kusken Erik Adielsson, som även är uppsatt som kusk denna gång. Dessutom är hästen fruktansvärt startsnabb vilket gör att spår 1 är ett väldigt bra spår för Francais Du Gull, då Erik själv kan välja om han vill köra i ledningen eller släppa till den troliga favoriten Mosaique Face. Då jag tror Francais Du Gull körs till ledningen för att sedan släppa till Ludde tror jag även att chansen att Francais platsar är högre än vad bet365 tycker den är. Mosaique Face är en riktigt bra häst och den ger sig inte i första taget! Jag skulle säga att chansen att spelet slår in är 55%, vilket ger ett odds på ca 1.80, alltså ger bet365 enligt mig ett överodds på 30 punkter vilket man absolut ska utnyttja!

- Formen hos Francais Du Gull är väldigt bra och det ökar självklart chanserna till att detta spel ska slå in. Senast var Francais Du Gull ute i ett kvallopp till Elitloppet på Gävle men misslyckades då det blev galopp innan bilen släppte fältet. Nu när det inte blev Elitloppet för Francais får Erik Lindegren istället matcha den formtoppade hästen mot Sweden Cup och försöka vinna det loppet istället!

- Som jag nämnde är det denna gång Erik Adielsson som sitter upp i sulkyn igen, vilket är väldigt positivt. Just Adielsson har lyckats väldigt väldigt bra med denna häst och det talar absolut för ekipaget på Lördag! Erik har kört Francais Du Gull sex gånger förr och det har resulterat i att ekipaget platsat fyra gånger, varav två är förstaplatser. Facit med Erik är alltså riktigt bra och för spelets skull hoppas jag det grymma samarbetet får fortsätta!

- Motståndet skrämmer inte allt för mycket även om det finns några andra bra hästar med. Mosaique Face, O'Grady och Saphir de Fille lär väl vara de värsta utmanarna men då de inte fått lika bra spår som Francais Du Gull tror jag att det gör att Lindegrens häst är före de andra i mål, iallafall före de två sistnämnda. Resten av hästarna skrämmer inte särskilt mycket, ska väl isåfall vara nummer 6 Lindys Jersey Boy (om den fungerar) eller nummer 9 Quite An Avenger som kan blanda sig i leken.

- Då banan kommer vara riktigt fin till helgen och vädret superbt talar det för fruktansvärt snabba tider och många spetssegrar. Detta gynnar Francais Du Gull då den kommer få en bra position i främre träffen medan vissa av de värsta utmanarna måste börja bakifrån och på snabba sommarbanor blir det lätt för långt fram, vilket vi fick bevittna senast i Lördags på Gävle då nästan ingen kunde ta längder ute i spåren sista varvet.

- Sammanfattningvis vill jag säga att jag tycker bet365 missbedömt Francais Du Gull's chanser att nå final och satt ett helt för högt odds. Detta tycker jag att vi ska uppmärksamma och tjäna pengar på, då chansen att spelet går in är ganska mycket större än vad bet365 anser! 1.80-1.90 hade varit ett mer korrekt odds, spelbolaget ger oss alltså ett överodds på 20-30 punkter! In och hämta pengar!

Som avslutning tycker jag att vi bevittnar ett av hästens finaste lopp, bara njut av startsnabbheten och hur hästen kliver undan till slut:

http://www.youtube.com/watch?v=0P63zRyf8Q8

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Francais Du Gull

 • Postad:
  21 maj 2014
  17:06
 • Rekare: AndyMart
 • Spel: 1 1-3
 • Insats: 50,00
 • Odds: 2,10
 • Info: LD-1/V4-2 Solvalla
 • Bet365
 • Datum:
  24 maj 2014
  13:01
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AndyMart 2014-05-24 16:16

Platsade i finalen också, där passade jag på hos ATG, fick 2.46 i odds! Helnöjd!

AndyMart 2014-05-24 13:09

Det satt, synd bara att ATG gav mer i odds.

AndyMart 2014-05-21 19:48

Reken bara sjunker och sjunker, kan någon motivera varför man sätter lågt betyg?

sirlarsson 2014-05-21 17:28

Hittade

sirlarsson 2014-05-21 17:19

Spelet finns ej?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td