Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Jarl Af Solnäs

Gör en lite kortare rek till denna då det inte är så långt kvar till start.

Spelet ligget i ett fyraåringslopp som startar innan v75an idag i V5-2 på Solvalla.

Hästen
4 Jarl Af Solnäs är startsnabb och utmanade snabbe Djali Boko om spets senast. Ingves körde då men nu är Peter Untersteiner upp igen och idag kör man barfota runt om. Slutade senast fyra i kvalet till Kungapokalen. Lite lättare motstånd idag jämfört med då. Framförallt inte lika jämnt och bra fält.
Har galopperat 1 av de 2 gånger man tidigare kört barfota.

Motståndare
Bandit Hornline har Bergh fått bra fart i. Framförallt när hästen gått barfota runt om som idag så har hästen visat fina fartkunskaper. En utav de tidigaste motbuden bakom.

Ludde som igår visade på toppform i stallet har starke Radieux med i detta lopp. Lär köras offensivt och tål att utmana detta gäng från dödens. Ska itne nonchaleras efter två sämre resultat i raden.

Alkalizer Am var femma i kriterier förra året och är en tuffing. Vann senast från spår 12 i enklare gäng. Har styrkan och kan utmana ifall tempot blir lite för högt.

Löpningsförlopp
Jarl Af Solnäs är riktigt startsnabb och borde ha bra chans på ledningen. Untersteiner kör nog där med streckfavoriten på v5an. På denna snabba bana bör chansen vara väldigt bra för att från ledningen vara bland top 3. Håller man sig till trav bör därför platschansen vara god.
Får förmodligen tidigt Radieux på utsidan. Vilket lär göra att tempot hålls uppe.

Värdering/Sammanfattning
Tycker man hamnat helt snätt på det här med ett så bra platsodds som 1.95 på streckfavoriten som jag även håller som ledaren i loppet.
För att motsvara oddset behöver hästen vara top 3 i 51% av gångerna.
Höjer en liten extra galopprisk nu med barfota runt om men om den travar så borde det istället ge en extra växel för hästen.
Tycker ändå hästen har minst 57% chans på plats här vilket ger ett målodds på ca 1,75. Alltså i mina ögon ett mycket intressant platsspel.

För att se tidigare rekar:
https://www.sharps.se/spreadsheet/30366

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Jarl Af Solnäs

  • Datum:
    25 maj 2014
    14:05
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Plats

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

NicklasJ 2014-05-25 14:10

Spetsade enkelt från start och stannade sedan där hela vägen in i mål. Hjälpte ju såklart att Luddes Radieux galopperade från start men pallplatsen hade nog aldrig varit hotad. Skön start på dagen med att sätta både plats och vinnarspelet!

NicklasJ 2014-05-25 13:50

Tycker även vinnarspelet på 5 gånger är intressant och värt en insats.

NicklasJ 2014-05-25 13:40

Lyckades ändra tiden nu

NicklasJ 2014-05-25 13:39

Notera att jag satt fel spelstopp tid i reken. Spelstopp är 14:05!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td