promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Maven*

Blir ingen jättelång rek idag då jag inte har alltför mycket tid men jag ska försöka få med det viktigaste.

- Spelet avser att Maven, en häst som startar från bricka 6 i Elitloppets första försök på söndag, ska kvalificera sig till final. Totalt startar 8 hästar i loppet och de fyra första går till final, med andra ord måste Maven vara en av de fyra första för att mitt spel ska gå in. Loppet går av stapeln 14.55.


- Den främsta anledningen till att jag fastnade för detta spel är att jag ser 2.30 som ett alldeles för högt odds för en såhär pass bra häst, dessutom när hästen \\\"bara\\\" behöver vara bland de fyra främsta i heatet. Maven är ett riktigt starkt sto som tål tuffa upplägg och det talar absolut för henne på söndag då det från spår 6 kan bli en jobbig resa. Med tanke på Mavens höga kapacitet och goda form tycker jag att hennes chans att nå final är högre än vad oddssättarna anser. Jag skulle till och med kunna säga att chansen att Maven når final är högre än 50/50 vilket skulle ge ett odds under 2.00. Det jag menar är alltså att detta odds är ungefär 30-40 punkter för högt och därför rekommenderar jag verkligen att kliva in till detta odds!

- Motståndet skrämmer inte särskilt mycket, hästar som Reven D Amour och Truculent tror jag att man kan plocka bort direkt då de inte är tillräckligt bra här. Sen är jag ganska säker på att Maven är bättre än både Prussia och Digital Ink som är väldigt gröna i detta sammanhang. Nahar är nog bästa hästen i fältet men där talar läget emot och det kan bli för långt fram till finalplatserna. Timoko, Maven och Nahar tror jag är de bästa hästarna här och jag tror alla tre går till final även om alla kommer få jobba på vägen. Även Shaq Is Back kan gå till final men jag är inte imponerad än, den har aldrig varit riktigt bra i stentuffa gäng utan mest imponerat i snabbloppen på de mindre banorna.

- Kusken Yannick Gingras är en väldigt bra kusk som bevisat sin kapacitet i Nordamerika, även om han är ganska okänd här i Norden. Självklart saknar han rutin här i Sverige men eftersom han kör några lopp dagarna innan på Solvalla lär han troligtvis känna banan ganska snabbt med tanke på sin talang.

- Loppen som Maven gjort i USA tycker jag är imponerande, även om man inte ska imponeras allt för mycket av vad man ser på Youtube. Men jag tycker sättet hästen vinner på är imponerande, ofta hårt tempo hela vägen där framme, ofta antingen dödens eller ledningen, och sedan går stoet undan på ett rejält sätt. Här är några exempel:

http://www.youtube.com/watch?v=wMlgoOi5Bfw

http://www.youtube.com/watch?v=lPswEBTet9g

Kvalloppet inför Elitloppet för 3 veckor sedan (Market Share 2a)

http://www.youtube.com/watch?v=jG3FVqul50E


Jag rekar med andra ord detta spel för oddset är helt felsatt av Unibet och för att jag tror att chansen är stor att spelet går in. 2.30 är mums mums för att hon endast ska nå finalen! Maven kan till och med vara nya Moni Maker!

Lycka till om ni ryggar
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Maven*

 • Postad:
  19 maj 2014
  17:12
 • Rekare: AndyMart
 • Spel:  1-4
 • Insats: 50,00
 • Odds: 2,30
 • Info: Elitloppet Försök 1
 • Unibet
 • Datum:
  25 maj 2014
  14:55
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: TILL FINAL

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AndyMart 2014-05-25 16:56

Den satt fint

sirlarsson 2014-05-25 15:57

Tack för denna!

AndyMart 2014-05-20 21:19

Jo, det är ju det som är det stora frågetecknet. Jag hoppas verkligen de har henne i ordning och bara startar henne om hon verkligen funkar utan dessa saker du nämner. Isåfall tror jag spelet går in då top 4 i försöket inte är allt för mycket begärt!

Fulsprit 2014-05-20 17:46

Klarar Maven omställningarna från amerikat, med Lasix, Hobbles och uppstallning - så är detta ett bra spel! I normal författning tar hon en fjärdeplats, minst i försöket...

AndyMart 2014-05-20 17:24

Då det är svårare att nå en tredjeplats än en fjärdeplats får man ta med det lite i beräkningarna. Men om man som mig anser att det korrekta oddset här borde vara 1.95 ungefär så anser jag att ungefär 2.60 är det lägsta att spela plats på för att det ska vara värt pengarna. Mellan 2.80 och 3.00, vilket jag inte tror du får hos ATG, är riktigt spelvärt om du lirar plats.

kingofding 2014-05-20 16:39

Då man tyvärr inte kan få in några pengar på ovan nämnda spelbolag så sitter jag och kollar lite plats odds på hästen.. Ger ju just nu 3.45 på unibet. Vad hade du velat ha som lägst topp3 i försöket hos ATG för att spela?

AndyMart 2014-05-19 21:54

Nordicbet har nu sänkt oddset till 2.15 ser jag. Unibet har dock kvar sitt odds på 2.30 gånger pengar, så kliv in där!

AndyMart 2014-05-19 17:52

2.45 på Nordicbet för er som har konto där fick jag reda på nu!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td