promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sanity – Juliano Rags

Sällan jag ens tittar på bookies, men nu verkar gamla synder vara förlåtna så jag får in en okej slant.

Sanity före Juliano Rags finns till oddset 1,40 på bet365 nu!

Sanity har dragit in 140k/start på sina 70 starter, Juliano har 40k/start på 46 starter. Taget ur sin kontext kan det vara irrelevant, ena hästen kan vara på retur och den andra på uppgång t ex. Så är inte fallet om man tittar vidare på de färska resultaten hästarna gjort.

Sanity är en av de tre hästar av de 16 som jag bedömer chanslös på segern av årets elitlopp men den här är ändå så klar den kan bli. Hur man än vänder och vrider på detta är det klassblandning så uppenbar jag aldrig sett i elitloppet förut. Läget, kusken, hästen, galoppbenägenhet, precis allt talar för Sanity och det finns knappt något loppscenario som gör att Juliano Rags är före i mål. Galopperat har Sanity gjort i 1/70 starter (och det var tredje starten i karriären med voltstart). Om vi räknar högt kanske det är 5% risk inklusive att han blir överkörd i startrusningen eller liknande. Är galoppen kort kommer han ändå vara före JR i mål. Han kan också vara sjuk, men historiskt är resultaten ovanligt stabila för att vara en travhäst. Om vi sätter den risken till högt räknat 5% också. Om vi lägger till några procent för osannolika loppscenarion som leder till att JR är före har vi 15% emot, räknar vi riktigt högt är sammanlagda risken 20% kanske. Lätt matte 1,40 dunkat så hårt det går!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Sanity – Juliano Rags

  • Datum:
    25 maj 2014
    14:19
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Annat
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fulsprit 2014-05-22 18:26

När jag först såg oddset tyckte jag inte det var något speciellt men när jag kollat upp Noralfs kuse så är jag benägen att helt hålla med - 1.40 är riktigt bra!!! Bara spåren skall göra att oddsen står som det gör, lite överdrivet men ändå - detta är grym klassblandning...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td