Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gefle – Djurgardens

En rek baserad på starka synintryck och självklart är ett målskyttsspel till dryga 8 ggr spekulativt så jag satsar inte hus och hem, men jag gillar spelvärdet.

Gefle tar emot Djurgården på Strömvallens konstgräs. Inget av lagen har väl så här långt imponerat våldsamt. Båda lagen har blandat rätt bra matcher med riktiga bottennapp, men en spelare i Djurgården har imponerat mycket på både mig och många andra - Simon Tibbling!

19-årige Simon Tibbling, som av någon anledning inte är uttagen i U21-landslaget har i år fått husera på vänsterkanten på mittfältet, något han gjort mycket bra och stått för flera bra insatser och ett mycket bra passningsspel. Det som dock är intressant är att träningsnarkomanen Tibbling på slutet har tränat extra på avslut med tränaren Martin Foyston, här finns en video på detta: https://diftv.solidtango.com/video/st-mf och i senaste matchen mot Göteborg syntes det tydligt att han var sugen på att omsätta träningen i praktiken och han hade flera försök att komma in i banan och avsluta, något han också fått instruktion om att göra.

Motståndaren Gefle är ju ett lag som gärna faller vilket bör göra att Tibbling även denna match bör få chanser att avlossa sitt skott, som faktiskt är ganska bra med Allsvenska mått mätt.

Ett rykte, men detta är bara ett rykte, säger att Djurgården idag ska starta med Fejzullahu, Jawo och Amartey samtidigt som Andreas Johansson petas. Om detta stämmer så är det inte omöjligt att Fejzullahu får ta vänsterkanten (han gjorde det ett antal matcher förra året) och att Tibbling får spela på centrala mittfältet tillsammans med Faltsetas som är tillbaka efter avstängning. Tibbling vill helst spela centralt och Faltsetas får säkerligen ta den mer defensiva rollen i sådana fall så det bör inte göra att han får färre chanser så det är i sådana fall bra för reken, men som sagt det är ett rykte. Officiell startelva presenteras på dif.se ca en timme innan matchstart.

OK, som sagt, detta är spekulativt och jag tänker inte hårdsälja reken och säga att detta är ett säkert spel, men till 8,25 på ComeOn tycker jag att det är värt en slant, jag skulle spela detta ner till ca 7 ggr.

Med spel på individuella spelarinsatser är risken som jag uppfattar det alltid större än vid spel på laginsatser - enskilda spelare kan ju ha dåliga dagar av olika anledningar och av den anledningen spelar jag normalt 0.5 units på enskilda spelarinsatser - så även denna gång.

Jag rekar till marknadshögsta som jag hittat vid tiden för rekens publicering. Oddsjämförelsesajterna är dock inte särskilt tillförlitliga vad gäller oddsjämförelser på målskyttar så kolla vilket av dina bolag som ger bäst odds. Hittar du bättre odds så skriv det gärna i kommentatorsfältet så hjälper du alla som vill rygga.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Spela på Comeon och få Se bonus här
Fotboll

Gefle – Djurgardens

  • Datum:
    26 maj 2014
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

cochise 2014-05-26 22:13

vet inte om det är genomförbart, men...det bästa för att komma ifrån dessa orättvisa betyg, måste ju vara att alla betyg blir synliga för alla...dvs vem som har givit vad i betyg! eller?

Tomte 2014-05-26 21:04

@Pettzon2: Jag tror att största problemet är att vissa användare har multipla konton som används för att höja egna och sänka andras betyg. Såvitt jag vet är det väl bara en användare som inte råkar ut för det. Oh well, jag visste det när jag valde att göra rekcomeback denna månad och hade inga illusioner om att vinna rektävlingen, tycker bara att det är trist när ett hyfsat betyg plötsligt dyker när ett gäng 0,5-röster kommer på raken.

Tomte 2014-05-26 21:01

Slut 1-1 i en match som Djurgården borde ha vunnit. Ett par hyfsade lägen för Tibbling som dock mest fick agera framspelare när Djurgården överraskade alla och spelade 4-3-3. Inget större flyt med rekarna nu, spelade Jawo och Tibbling men valde att reka Tibbling för att jag tyckte att det var större värde där. Får väl se om det dyker upp något i sista omgången innan VM, annars känns VM-uppehållet bra för mina rekar just nu.

Pettzon2 2014-05-26 18:44

Folk som röstar nu röstar förhoppningsvis högre med tanke på att dina tankar & rykten nu är bekräftade. Kanske ska man till Sharps 3.0 inte kunna rösta om man själv är med på topp 10 listan? Bra rek och Tibbling imponerar stort i år! Heja Djurgårn!

Tomte 2014-05-26 18:10

Startelvan släppt. Tibbling centralt på mittfältet med Faltsetas som jag misstänkte. Jawo tar vänsterkanten och Fejzullahu och Prijovic på topp.

Tomte 2014-05-26 17:48

Jaha, nu regnar 0,5-rösterna in på båda rekarna... trist, men jag antar att det betyder att "någon" av någon obegriplig anledning känner sig hotad i rektävlingen. Tycker bara att det är så j-vla trist. Oh well, hoppas att detta stoppas med Sharps 3.0...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td