promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmo FF – AIKTycker att jag har hittat två intressanta spel idag. I den första vänder vi blickarna mot Malmö och stormatchen Malmö - AIK.

Serieledande Malmö har så här långt i år 8 vinster på 10 hemmamatcher. Visserligen har inte spelet de senaste omgångarna sett lika bra ut som i de första, men man har en bred trupp och lyckas alltid komma till lägen på ett eller annat sätt och även om inte spelet varit perfekt så har man ändå tre raka segrar. Man har spelat ett mer direkt spel de senaste omgångarna, som förberedelse inför europaspelet och det spelet börjar sätta sig . Man har också medvetet roterat en del, men idag mot AIK kommer man säkerligen att ställa starkast möjliga lag på benen. Miko Albornoz saknas p g a VM-spel, men Matias Concha är en stabil ersättare som förmodligen varit en stark konkurrent till att vara ordinarie i vilket annat allsvenskt lag som helst.

AIK har inte vunnit i Malmö sedan 1996 och jag tror inte att första vinsten på 18 år kommer idag. Man saknar idag viktige Celso Borges som är iväg för VM¨-spel med Costa Rica (och taktiskt tog ett gult kort i slutet av förra matchen för att vara avstängd just idag). Tidigare så försvarsstarka AIK har inte varit att känna igen i år och förstemålvakten Stamatopolous har de senaste matcherna varit petad till förmån för Patrik Carlgren. Senaste matchen vann man visserligen hemma mot Elfsborg men det var inget dominant och säkert AIK vi såg, efter att Elfsborg kvitterat slog de av på takten, förmodligen för att medvetet eller inte spara sig till cupfinalen och det straffade sig när AIK lyckades avgöra i 85:e minuten.

Jag ser framför mig en match som där Malmö som vanligt på hemmaplan är spelförande. I Celso Borges frånvaro ser jag inte hur AIK ska lyckas vinna mittfältskampen och 2,63 på Malmö AH-1 hos SBObet är alltför lockande för att inte prova (exempelvis Pinnen har 2,55). Jag skulle spela detta ner till ca 2,30.

Insats 1u = normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Fotboll

Malmo FF – AIK

 • Postad:
  26 maj 2014
  13:06
 • Rekare: Tomte
 • Spel: 1 AH-1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,63
 • Spreadsheet: Sharpsrekar
 • Bolag: SBObet
 • Datum:
  26 maj 2014
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-26 21:06

Slut 2-2 i en match där Malmö bland annat kostade på sig att bränna en straff. Inte sett matchen - kollade Gefle - Djurgården, ska kolla matchen i efterhand, men kan konstatera att jag lyckats bränna ännu en rek denna månad. Nu börjar rekgropen bli djup :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td