Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Clara R.C. – Curtsy Hanover

Blir en lite kortare rek idag eftersom V75 snart börjar och att det ska fixas käk innan dess!

Detta head-to-head spel avser att 2 Clara R.C., en häst som körs av Johan Carlfjord i V75-2 idag, ska vara före nummer 9 Curtsy Hanover i mål.

- Clara R.C. är en riktigt bra häst som i princip alltid gör bra lopp. I senaste starten fick den gå ett tufft lopp men spurtade ändå riktigt fint över upploppet till fjärdeplatsen. Gången innan vann den från dödens på Jägersro i stentufft tempo och man kan minst sagt säga att hästen har formen på topp.

- Motståndaren Curtsy Hanover har också gjort några fina lopp här i Sverige, speciellt senast då den kördes offensivt av dagens kusk Örjan Kihlström och sedan vann loppet. Gången innan var den dock inte lika bra på dagens bana Åby när den fick jobba lite ute i spåren vilket jag tror den kommer få göra även idag. Då var det sommarbana och det är det även idag. Att det är en riktigt snabb bana idag tror jag ger en ganska stor fördel till min vinnare och tänkta spetshäst, Clara R.C. När det är fina banor som det är nu är det väldigt svårt att ta något ute i spåren och det är den uppgiften Curtsy Hanover ställs för idag.

- Spåren skiljer sig ganska mycket. Clara R.C. startar från spår 6 och Curtsy Hanover från spår 9. Idag tror jag Clara har en viss spårfördel, då chansen är stor att Johan Carlfjord kan sända till ledningen i ett tidigt skede, då jag inte tror någon innanför är särskilt intresserad av ledningen, de tar hellre rygg ledaren för att sedan spurta på open stretch. God spetschans för Clara R.C. alltså.
Curtsy Hanover tror jag missgynnas av dagens spår. Det är en startsnabb häst som nog skulle trivas i ledningen eller rygg ledaren på Åby. Spår 9 passar inte lika bra då den kommer att få jobba ute i spåren det sista varvet, vilket jag tror kommer leda till att den stumnar sista biten eftersom det inte är en stark häst som tål att gå tunga slutrundor. 3-4 ytter tror jag blir dagens position för hästen, då varken 1 eller 2 är särskilt snabba ut, och det gynnar inte Curtsy Hanover.

- Eventuellt kommer Clara R.C. för första gången gå barfota runt om och dessutom med jänkarvagn, vilket ofta ger bra resultat! Intressant!

- Jag tycker att bet365 har hamnat lite fel i denna oddsvärdering. Hästarna som möts är i princip lika bra men då läget är bättre för Clara R.C. tycker jag att den bör vara knapp favorit i denna duell. Jag skulle bedöma det som att Clara R.C. har 55 % chans att bli först i denna duell, liten fördel Clara alltså. Detta skulle ge ett odds på 1,82, med andra ord 18 punkter lägre än vad bet365 erbjuder. Därför anser jag att oddset på 2.00 är rejält spelvärt och mitt råd är att kliva in!

Gillar ni att chansa till det lite kan ni även lägga några kronor på att Clara R.C. vinner loppet, vilket jag faktiskt tror den gör från spetspositionen då det är en riktigt bra häst som aldrig ger upp.


Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Clara R.C. – Curtsy Hanover

  • Postad:
    28 maj 2014
    18:54
  • Rekare: AndyMart
  • Spel: 1
  • Insats: 50,00
  • Odds: 2,00
  • Info: V75-2 Åby
  • Bet365
  • Datum:
    28 maj 2014
    19:55
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td