Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orebro – Djurgardens

Ursäkta en lite sen rek, ville kolla Djurgårdens startelva innan jag släppte denna, eftersom den är av vikt för reken.

Örebro tar emot Djurgården på Berns Arenas konstgräs, som för övrigt har i princip samma gräslängd om Djurgården har på sina träningsplaner vid Kaknäs.

Inget av lagen kan sägas vara i någon kanonform, Örebro har två oavgjorda och tre förluster på de fem senaste matcherna och Djurgården har en förlust och fyra oavgjorda.

Örebro har förstemålvakten Oscar Jansson skadad och backen Patrik Haginge avstängd. Senast borta mot Elfsborg hade man inte mycket att sätta emot och Elfsborg kunde nog ha petat in någon boll till. Djurgården å sin sida har samma trupp som mot Gefle. Spelmässigt var bortamatchen mot Gefle, som slutade 1-1, ett klart fall framåt för Djurgården som överraskade alla med att spela 4-3-3, eller kanske snarare 4-3-1-2 med Jawo, Fejzullahu och Prijovic från start. Man skapade betydligt mer än matcherna innan och Fejzullahu fick spela på sin favoritposition med en liten friare roll strax bakom de andra anfallarna. Fejzullahu har varit i ganska bra form under hela våren och nu fick han komma till fler avslut än på flera matcher. Anledningen att jag har avvaktat med denna rek är att tränaren Pelle Olsson svarat väldigt undvikande på frågan om huruvida man tänkt fortsätta med samma system eller spela 4-4-2 (han vill inte berätta det för motståndarna innan match vilket kanske är klokt), men efter att nu ha sett startelvan med Jawo, Fejzullahu och Prijovic återigen från start så verkar det klart troligt att det blir samma system som senast och då är det troligt att Erton återigen får spela i sin favoritroll och får chansen att komma till gott om avslut.

Med denna bakgrund tycker jag att 3,30 på Erton Fejzullahu som målskytt på Unibet är klart spelbart. Skaplig form, bra spelare på sin favoritposition och två lag som båda längtar efter en vinst på en ganska snabb konstgräsplan tycker jag ger goda förutsättningar för att han ska kunna bryta sin fem matcher långa måltorka efter att tidigare ha gjort fem mål på de sex första omgångarna. Jag skulle spela denna ner till ca 2,80.

Med spel på individuella spelarinsatser är risken som jag uppfattar det alltid större än vid spel på laginsatser - enskilda spelare kan ju ha dåliga dagar av olika anledningar och av den anledningen spelar jag normalt 0.5 units på enskilda spelarinsatser – så även denna gång.

Jag rekar till marknadshögsta som jag hittat vid tiden för rekens publicering. Oddsjämförelsesajterna är dock inte särskilt tillförlitliga vad gäller oddsjämförelser på målskyttar så kolla vilket av dina bolag som ger bäst odds. Hittar du bättre odds så skriv det gärna i kommentatorsfältet så hjälper du alla som vill rygga.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Kommentera gärna!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Orebro – Djurgardens

  • Datum:
    30 maj 2014
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2014-05-31 14:06

Absolut, man tycker ju att han borde få in den till slut. Nu vet vi ju inte hur det är med spelare i lagen efter VM men jag fortsätter nog jaga honom som målskytt om man får dryga tre gånger med nuvarande spelsystem.

NicklasJ 2014-05-31 01:50

Han är verkligen inne i en målsumpar period just nu. Skjuter mest i allsvenskan och har ju i flera matcher nu haft flertalet kanonlägen men inte gjort mål. Trist är det. Skönt att det tillslut blev vinst idag. Hade inte orkar med ännu ett orättvist kryss.

Tomte 2014-05-30 21:10

Slut 0-1 i en match där andra halvlek var betydligt mer sevärd än första. Några skapliga lägen för Erton men dessvärre inget mål.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td