Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Twigs Voici – Integrated

Har hittat ett i mina ögon mycket intressant H2H-spel till morgondagens V75a.

Loppet
Lärlingslopp med ston över 2140m, voltstart. Tillägg 20m vid 250 001kr. Sådana här lopp brukar ofta kunna strula med orutinerade kuskar/hästar, man kan räkna med ett par omstarter och galopper.

Väldigt jämstreckad lopp just nu. Knapp favorit är 13 Bear With Me. En häst som till stor del lever på sin styrka. Ska absolut räknas här men kräver antingen att köras offensivt tidigt eller att det blir kraftig överpace. Är dock ingen omöjlighet då lärlingarna ofta är gasglada.

Spelarna anser att detta är det absolut svåraste loppet. Det är väldigt ovanligt att en streckfavorit bara står i 14% på insatsen. Tyder på att det är väldigt jämnt fördelat bland strecken.

Hästen
15 Twigs Voici, står perfekt inne i loppet här och startar som ensam häst med springband bland tilläggshästarna. Hon har utvecklats ordentligt i år och gjort ett par riktigt fina lopp även om det bara blivit en seger hittills 2014.
Jag håller denna häst som bäst i fältet här. Var näst senast tvåa i ett lopp som håller bronsdivisionsklass. Senast galopperade hon på upploppet men brukar vanligtvis vara rätt travsäker.

Motståndaren
5 Integrated är ett fint sto som lovade en del i början av karriären som 3 åring. Fick väl sedan inte riktigt den utveckling som man hoppats och har haft rätt svårt att räcka till i årgångssammanhang och andra stolopp på Solvalla. Va fin för tre starter sedan med Melander vid vinst. Gjorde även ett bra lopp senast i uttagningslopp till drottningpokalen, men räckte inte till i hårt sällskap. Ska nu köras i vanlig vagn istället för jänkarvagnen eftersom det är voltstart.

Travsäkerhet
Som vanligt så är travsäkerheten en viktig faktor när det kommer till H2H spel. Här kan man se att det finns en viss fördel för reken, som dessutom har ett lättare utgångsläge för felfri avgång än motståndaren.
Twigs Voici har galopperat i 6 av 41 starter, vilket motsvarar 14,6%.
Integrated har galopperat i 5 av 24, vilket motsvarar 20,8%.

Kuskarna
Ville Karhulahti, som imorgon sitter upp bakom Twigs Voici, är något mer rutinerad än H2H-motståndaren Tino Ärling. Ingen jättestor skillnad annars mellan dessa två kuskar. Vad som kan vara intressant är att Twigs Voici, som vanligtvis körs av Pekka Korpi, i mina ögon nästan får en kuskförstärkning nu i detta lärlingslopp jämfört med vanligtvis. Intregrated har gjort sina 6 bästa resultat med Stefan Melander, som bäst varit trea en gång på tolv lopp med annan kusk. Då har ändå bl.a. kuskar som Goop, Kihlström, Ingves och Lennartsson suttit upp.
I min bok är alltså kuskbytena till fördel för vår rek jämfört med motståndet.

Löpningsförlopp
Med hjälp av springbandet och sin startsnabbhet så borde Twigs Voici vara ifatt hästarna som står 20m framför relativt fort. Kan förhoppninsgvis hamna i en bra position i andraspår och det förvånar mig inte om man redan i starten tagit sig förbi Integrated som med sitt spår 5, förmodligen tas lugnt i starten och fokuserar på en felfri avgång.

Sammanfattning/Värdering
Tycker mig hittat ett väldigt fint odds här. På Expekt får vi 1.95(51,3%) på att Twigs Voici kommer i mål före Integrated. Det som jag tycker talar för reken är hästens kapacitet, travsäkerheten, löpningsförloppet och kusken. Twigs är en bättre häst i dagsläget än Intergrated och då jag tror man redan i starten är i fatt den andre så borde chanserna vara klart goda att vara före i mål. Jag värderar Twigs Voicis chanser att vara före i mål till åtmonstonde 58%, vilket ger ett odds på 1,72. Ner till det oddset är denna H2H spelvärd.

För att se hur det gått i tidigare rekar:
https://www.sharps.se/spreadsheet/30366

För att se resultat över alla bokförda spel:
https://www.sharps.se/spreadsheet/28644

Lycka till!
Trav

Twigs Voici – Integrated

  • Postad:
    30 maj 2014
    17:51
  • Rekare: NicklasJ
  • Spel: 1 1
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,95
  • Info: V75-5 Mantorp
  • Spreadsheet: Rekade spel
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    31 maj 2014
    15:58
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

NicklasJ 2014-05-31 16:33

Kom inte iväg så bra som man på förhand kunde tro. Spelade dock inte någon roll idag. Integrated galopperade efter 200meter och Twigs Voici rundade fältet och vann loppet.

Ace 2014-05-31 11:26

Låter som en klockren analys i mina öron! 5-stjärnigt betyg och liret lagt sedan länge.

NicklasJ 2014-05-31 01:30

Att motiveringen är tunn är ju såklart din subjektiva åsikt som du har rätt till.
Jag tycker att hästen är klart bättre kapacitetsmässigt och dessutom har god chans att vara ifatt motståndaren direkt i starten från sina 20meters handikapp på grund av startsnabbet och springband vs spår 5. Dessutom så tycker jag att hästen gynnas mest av kuskförändringen och har en lägre galopprisk. Det är ingen tunn motivering i mina ögon. Ännu ett minus på motståndaren är att man imorgon ska köra i vanlig vagn jämfört med tidigare jänkarvagn.
Men om du såklart inte håller med mig i min bedömning, så blir ju all motivering som inte passar din åsikt tunn.

speedig 2014-05-31 01:04

Tycker Expekt är helt rätt ute. Tunn motivering för rek.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td