Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Baretta Boko

Denna rek har vi tyvärr inget odds till än eftersom jag är tidigt ute, men känner ändå att jag måste dela tipset med er eftersom jag tror hästen kan bli bortglömd imorgon och att vi därför kan tjäna pengar. Imorgon har jag ingen tid att reka, därav gör jag reken idag.


- Reken gäller 1 Baretta Boko, som startar imorgon under Axevallas tävlingar i V64-5, tillika DD-1. Det är ett platsspel som spelas på hästen, Baretta Boko måste alltså vara en av de tre första i mål för att spelet ska gå in.

- Loppet går över 2140 m med autostart, och går av stapeln imorgon kl. 16.38. Det är ett lärlingslopp och loppet körs på Axevalla, en bana med ett mycket långt upplopp, vilket ofta innebär att hästarna som sitter lite längre bak i kön hinner fram. Detta gynnar självklart inte Baretta Boko som troligtvis kommer befinna sig i främre träffen men förivrar Elin Gustavsson (kusk) inte sig tror jag knappast det långa upploppet spelar någon roll.

- Baretta Boko startar från spår 1 imorgon, vilket är ett bra utgångsläge. Det troliga är att ledningen hålls upp och att Baretta sedan körs där loppet igenom. Dock finns risken att Elin tappar ledningen eftersom att det finns snabba utanför, som t.ex. hypersnabbe Broslätts Rapide men egentligen spelar det ingen roll om det blir rygg ledaren då platschansen är god även därifrån. Min tro är dock att ekipaget håller upp ledningen och sedan kör där, förhoppningsvis hela vägen in i mål.

- Motståndet är bra men en fördel som Baretta har gentemot de värsta utmanarna är att hästen har ett bättre spår än dessa. 3 Super Photogenic är i princip den enda av utmanarna som fått bra spår, resten har spår 5 (inte så snabb ut, därav inget vidare spår), 7, 8 och slutligen 12. Spårlottningen är alltså något som talar för Baretta och ökar hästens chanser att sluta bland de tre.

- Baretta Boko har gjort två lopp efter vila och nu i Maj och hästen har minst sagt sett fin ut. I första starten gick den ett fint lopp och knep tredjeplatsen efter en rykande avslutning. Senast blev det mesta fel men Baretta spurtade ändå fint i skymundan. Jag tycker att den höjt sig något efter uppehållet, hästen ser mycket fräschare och spänstigare ut än tidigare.
Att hästens resultatrad inte är så trevlig är något jag tror kan höja morgondagens odds, och då passar vi på!

- Kanske är hästen inte helt klar än för att gå ut och vinna mot detta ganska tuffa motstånd, men jag tror helt klart att platschansen för Baretta är stor. Jag skulle värdera chansen för Baretta att bli bland de tre i detta lopp till strax över 50 %, då läget, formen, tränaren och distansen är bra och man dessutom har fördel med spåret gentemot de värsta utmanarna.
Platsspelet är spelvärt ner till 1.95, vilket motsvarar att hästen ska platsa 51,2 % av gångerna. Det är ungefär vad jag värderar Barettas chanser till.


Jag tror trots det att man imorgon kommer kunna få högre odds hos spelbolagen då Baretta inte blir favorit, helt ärligt tror jag nästan vi kommer få odds uppemot 2.30 hos bet365 och UB. Får vi det är det bara att kliva in tungt!


För den lite tuffare rekommenderar jag också ett vinnarspel på hästen imorgon, det är inte alls omöjligt att Baretta Boko bärgar sin första seger i regi Ulf Stenströmer imorgon.


Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Baretta Boko

  • Postad:
    31 maj 2014
    20:51
  • Rekare: AndyMart
  • Spel: 1 1-3
  • Insats: 50,00
  • Odds: 1,95
  • Info: V64-5 Axevalla
  • Bet365
  • Datum:
    01 jun 2014
    16:38
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AndyMart 2014-06-01 14:49

Jag spelar själv hos bet365, 100 kr på denna vilket är vad jag alltid spelar.

sirlarsson 2014-06-01 14:09

2,30 bet365. 1,95 expekt.

sirlarsson 2014-06-01 13:18

UB startade på 2.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td