Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Netherlands – Costa Rica

Hej alla,

Tänkte väl göra ett försök att börja lägga upp lite rekar här som jag tycker är spelvärda, om ni själv anser det är bra eller inte lämnar jag osagt.

Dagens match står mellan Holland - Costa Rica i kvartsfinalen VM 2014. Ett Holland som har imponerat stort på mig med sitt disciplinerade spel. Costa Rica, en ännu större överraskning, har nått en sensationell kvartsfinal och om de fortsätter sitt segertåg får vi se ikväll.

Mitt spel för är under 2.5 mål till 1.77 gånger pengarna. Detta till anledning av att det förmodligen kommer bli ett defensivt balanserat Costa Rica som stöter på kontringar mot ett Holland som också ställer upp med en fembackslinje, kanske något mer offensivt balanserat än vi sett när Holland mött bättre lag som Chile, Spanien och nu senast Mexiko. Jag tycker väl att Holland något oförtjänt tog sig vidare mot Mexiko som slarvade bort ett avancemang sista minuterna.

Startelvorna är som följer:

Holland
Cillessen – De Vrij, Vlaar, Martins Indi – Kuyt, Wijnaldum, Sneijder, Blind – Robben, Van Persie, Depay.

Costa Rica
Navas – Gamboa, Umaña, Gonzalez, Acosta, Diaz – Bolaños, Tejeda, Borges, Ruiz – Campbell.

Holland saknar alltså som redan känt De Jong på sitt mittfält, Wijnaldum kliver in på hans plats. Depay tar plats offensivt tillsammans med Robben och Van Persie.

Kuyt och Blind kommer med all säkerhet agera som defensiva yttrar som stöd i en fembackslinje.

Costa Rica saknar Oscar Duarte och där kliver istället Acosta in.

Jag tror på en matchbild där Holland tar kommando med mycket bollinnehav och försöker luckra upp ett kontrande Costa Rica. Tror Navas kommer fortsätta briljera i mål och imponera på en eventuell ny arbetsgivare efter VM.

Mitt spel är alltså 3/5 units till 1.77 gånger pengarna.

Lycka till, rygga på egen risk!

Väl mött,
Broberg89
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Netherlands – Costa Rica

  • Datum:
    05 jul 2014
    22:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: VM 2014
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td