Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

APOEL Nicosia – HJK Helsinki

Suttit och kollat runt lite på nätet och det verkar vara ganska genomgående en bra känsla för HJK. Man var nöjda med lottningen ifrån början och hade det inte varit för en onödig utvisning i första mötet hade man nog gått in med ett mycket bättre utgångsläge (ledde 2-0 efter 45 min) än 2-2. Nu är läget som det är och man måste satsa framåt, annars vinner APOEL på borta mål. Jag tycker dock inte det skiljer så mycket mellan lagen som man kan tro genom att titta på oddsen.

Fram till utvisningen var HJK i förarsätet i hemmamatchen, man släppta knappt till ett skott på mål dem första 45 och hade 2-0 in i andra. Utvisningen var räddningen för APOEL enligt det jag läst.

Många kommer ju ihåg APOEL efter deras sensationella champions League säsong 2012 när dem gick hela vägen till kvartsfinal där man åkte ut med buller och bång emot Real Madrid. Respekten som finns (odds rörelser indikerar att publik tror på APOEL) är en produkt av det i mitt tycke, för efter den säsongen har man mycket blygsamma resultat i Europa. Förra året åkte man till exempel ut i både CL kvalet emot Maribor och i EL kvalet emot Zulte Waregem, men man lottades ändå in i EL p.g.a. Fenerbache skandalerna. Väl där lyckades man endast vinna en match utav 6 (hemma emot Bordeaux). Året innan blev det respass i EL kvalet emot Neftchi Baku ifrån Azerbajdzjan.

APOELs säsong börjar inte förrän om 1,5 vecka, och det finns frågetecken kring matchformen och tempot, frågetecken dom inte direkt rätade ut efter 1a halvlek senast..

HJK har inget att förlora men måste gå framåt och det ligger säkerligen självförtroende i att man endast förlorat 1 av dem 15 senaste bortamatcherna (förvisso emot finskt motstånd samt motstånd av sämre kaliber) men man vet även med sig att man hade APOEL i brygga senast.

Statistik:
HJK har gjort mål i 13/15 senaste bortamatcherna.
APOEL har gjort mål i alla sina träningsmatcher samt släppt in mål i alla utom 1.
Det enda inbördes mötet slutade med att bägge lagen gjorde mål.

Gillar att få dubbla pengarna här, alla gårdagens CL matcher slutade med att bägge lagen gjorde mål.

Här lär vi få se en tillknäppt start men spelet kommer öppna upp sig allteftersom HJK måste jaga mål.

Båda lagen för mål: Ja till 2.0 i odds på William Hill blir mitt spel 3/5 uts.
Fotboll

APOEL Nicosia – HJK Helsinki

  • Postad:
    06 aug 2014
    10:54
  • Rekare: tompa87
  • Spel: Annat JA
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,00
  • Info: Båda lagen gör mål
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    06 aug 2014
    18:29
  • Sport: Fotboll
  • Land:
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td