Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hapoel Kiryat Shmona (n) – Dynamo Moscow

Har skannat Europa League matcherna och analyserat förra veckans möten hyfsat, och kommit fram till att mitt \\\"pick of The day\\\" måste få bli att D. Moskva gör jobbet emot israeliska 3an Shmona.

Först och främst behövs det ju sägas att Shmona, liksom alla andra israeliska lag, inte får spela sina hemmamatcher hemma utan man spelar istället på Nicosias hemmaplan på Cypern. Så hemmaplansfördel med sitt eget gräs och hemmapublik, som kanske var Shmona största chans att skrälla emot ett starkt Moskva, är alltså noll. Dessutom låter det som att väldigt få Israeler kommer ta sig till matchen, ryssar kommer det däremot vara i spader då man gärna semestrar just på Cypern.

Första möter slutade som bekant 1-1, men likt Zenit förra veckan och även till viss del igår, så ligger det mycket ineffektivitet bakom dem siffrorna. Ryssarna hade inte mindre än 30 \\\"goal attempts\\\" enligt flashscore.com, och 23 skott mot mål. Ketchupeffekten lät inte vänta på sig då man gjorde 7! Mål hemma i liga premiären emot stackars FK Rostov. Just att man haft premiär i ligan är ännu en sak som talar för ryssarna, man har ett annat matchtempo och är i en annan fas av muskeluppbyggnaden än Shmona som har ett par veckor försäsong till innan säsongen drar igång på riktigt.

Det kan tänkas att Moskva spelarna har ganska goda bonusar att hämta om man går långt i denna cupen, president Rotenberg är god vän med självaste Putin och vi vet ju att det finns bra med stålar att hämta hos bägge dem gubbarna.

Kollar man på värdet på trupperna på transfermarkt (ska man inte stirra sig blind på men som jämförelse) så skiljer det i runda slängar 145 miljoner euro till Moskvas fördel. Man ställer ett mycket slagkraftigt lag på benen med spelare som stjärnskottet Kokorin, gamle skyttekungen Kevin Kuranyi och Balasz Dudszak för att nämna några. Även nytillskottet Matheiu Valbuena kan få speltid.

Fördel Moskva helt klart, handikappet är påväg upp så för den modige går det kanske att vänta men jag spelar gärna 3 av 5 uts på -1,5 till 2.36 på pinnen.
Fotboll

Hapoel Kiryat Shmona (n) – Dynamo Moscow

  • Postad:
    07 aug 2014
    12:56
  • Rekare: tompa87
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,36
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    07 aug 2014
    18:59
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td