Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

PEC Zwolle – FC Utrecht

Äntligen börjar dem stora ligorna sparka igång! En liga som iaf jag gärna tittar på där devisen \\\\\\\"anfall är bästa försvar\\\\\\\" ofta praktiseras är Eeredivisie, högsta ligan i Holland, en liga som har smygstartar idag med mötet PEC Zwolle emot FC Utrecht.

Jag har spanat lite och gillar hemmalaget här av ett par anledningar. Den första är att Zwolle redan fått en tävlingsmatch i benen, där man vann supercup finalen emot Ajax med 1-0. Styrkebesked! Rättvist dessutom, på Amsterdam Arena tillika! Man vann ju även cupfinalen förra året emot just Ajax, då med hela 5-1. I ligan kom man först på 11e plats, men formen på slutet kan förklaras lite utav att cupen prioriterades när kontraktet var säkrat.

Utrecht var en besvikelse förra säsongen, man slutade först på 10e plats och det efter en bra spurt på slutet, man var länge inblandad i den negativa streckstriden. Trots förbättringen på slutet fick dock coach Wouters sparken och Rob Alflen har tagit över. Alflen har aldrig coachat ett lag i högsta serien på egen hand, detta är hans första senior uppdrag efter att ha tränat juniorerna och sedan varit assisterande till Wouters.

Ny tränare, nytt spelsystem, nya spelare är sällan ett framgångsrecept såhär tidigt på säsongen. Man har träningsmatchat med blandad framgång, där defensiven bitvis varit skakig. Man har utöver förlusterna av ordinarie backen Bulthuis och mittfältaren Mårtensson förlorat sin kanske bästa spelare och navet på mittfältet i Stefan de Ridder (10 mål). Man har även skador på ordinarie förstamålvakt Ruiter, såväl som mittfältare E Duplan och anfallaren Boymans som var en sanslös succé förra året i Eerste Divisie då han gjorde 27 mål för vinnarna Willem II. Man har plockat in några intressanta lirare, som t.ex. Barazite ifrån Monaco, men det tar tid att spela in nytt folk, speciellt då hela den kreativa offensiva linjen är ny.

Zwolle har i och med sin europa league plats kunnat behålla stommen i laget och även förbättrat med intressanta spelare som Ferfelis och Ionnaidis. Man var inget speciellt bra hemmalag förra säsongen skall sägas, men formen verkar vara god och självförtroendet på topp efter vinsten i supercupen emot Ajax. Samma lag förväntas starta idag som vann emot Ajax för en vecka sen.

Om vi ändå ska prata hemma/bortaspel så var Utrecht ligans sämsta bortalag med endast 7 inspelade poäng på 17 matcher. -27 i målskillnad dessutom, med andra ord inget vidare bortalag.

Oddset droppar medans jag skriver och lär droppa lite till innan matchstart, jag plockar hemmavinsten till 2.05 på Unibet, 4 av 5 units!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

PEC Zwolle – FC Utrecht

  • Datum:
    08 aug 2014
    19:59
  • Sport: Fotboll
  • Land: Holland
  • Liga: Dutch 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td