Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mansfield Town – Newport County

Ett tag sedan jag la ut en rek, men det beror främst på att de stora ligorna inte varit igång, men idag har jag hittat ett spel som jag tänkte dela med mig av!

Mansfield:
Deras anfallare Matt Rheid är tillbaka från avstängning och är en viktig kugge för Mansfield. Förra säsongen spelade han totalt 40 matcher, varav 28 var starter, här gjorde han 6 mål. Han betyder dock mycket för spelet, även om han inte öser in mål.

Man var ett mittenlag förra säsongen, och man lär sluta på ungefär samma placering i år tror jag. Då man inte har några betydande avbräck så tror jag att man kommer plocka tre pinnar här. Man har vann senaste hemmamatchen med 2-1 mot Oxford vilket är imponerande, då utan Rheid, så jag tror man kommer få in ett par bollar minst på Newport som har bekymmer bakåt.

Newport:
Newport var riktigt bra första hälften av förra säsongen, man var länge ligans bästa hemmalag, men sedan hände något. Man började tappa poäng efter poäng och läckte som tusan defensivt. Dessa tendenserna har vi redan sett den här säsongen då man förlorat de 2 inledande matcherna. Hemma mot Wycombe med 0-2 var en riktig besvikelse, och dessutom tappade man en 2-målsledning till 3-2 senast borta mot Moracambe. Newports offensiv har det aldrig varit något fel på, men defensiven är väldigt ostabil, och det sägs att managern kan komma att göra flera ändringar de kommande matcherna. Att möblera om i laget i början är aldrig ett gott tecken, så vi kan räkna med att Newport kommer förlora en del i början, i alla fall är det vad jag tror.

Slutsats:
Mansfield med en viktig vinst senast tar emot ett formsvagt Newport som inte riktigt har fått till det defensivt. Mansfield får tillbaka en av sina bästa spelare från avstängning, jag tror vi kan räkna med en målrik match där Mansfield går som segrare!

Mansfield vann hemmamötet förra säsongen med 2-1, dessutom spelade man 1-1 på bortaplan när Newport var som bäst. Det ska även sägas att Mansfield har målrik hemmahistorik mot Newport. Så här har det sett ut de 3 senaste åren:

2014: Mansfield 2-1 Newport
2012: Mansfield 3-4 Newport
2011: Mansfield 5-0 Newport
2011: Mansfield 3-3 Newport
2011: Mansfield 4-2 Newport
-------------------------------------

Mansfield 0 AH @ 1,76 (4/10 Units) - Betvictor
Mansfield Ö1,5 @ 2,25 (3/10 Units) - Bet365
Mansfield + BTTS @ 5,00 (1/5 Units) - Bet365

------------------------------------

Mitt tips: 3-1/3-2

-------------------------------------

MrBwino @ Twitter
Fotboll

Mansfield Town – Newport County

  • Postad:
    19 aug 2014
    15:02
  • Rekare: MrBwino
  • Spel: 1 0 AH
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,76
  • Bolag: Betvictor
  • Datum:
    19 aug 2014
    20:44
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Eng L2
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td