Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Maribor – Celtic FC

Ser att denna är rekad på flera andra ställen men kunde inte hålla mig, mycket fint spelvärde här!

Jag tycker det verkar finnas en övertro på Celtic i Europa, förmodligen mest p.g.a. namnet och att man faktiskt varit en \"faktor\" i dem stora turneringarna länge. Men laget är påväg åt fel håll, och jag tror det har mycket med Glasgow Rangers tvångsdegradering att göra. Konkurrensen saknas och därför verkar styrelsen ha beslutat att man inte behöver spendera pengar alls, det och det faktum att den skotska ligan inte är lika inbjudande som den en gång varit gör att det är svårt att värva större namn.

Spelare ut: mest noterbar är ju såklart Fraser Forster (ohotad förstemålvakt), men har även tappat ett par talanger b.la. Watts till Standard i Belgien som skulle kunna vara aktuell för en startelva.

Notera även att Neil Lennon, tränaren sedan 4 år tillbaka, har lämnat laget i sommar.

Spelare in: Tonev ifrån Villa det enda spännande namnet som är aktuell för kvällens match (Mubarak hinner ej registreras)

Har inte förstärkt nämnvärt med andra ord och har dessutom skadebekymmer: mittfältsnavet, tillika lagkapten Brown är skadad och kommer ej att spela. Även James Forrest och Adam Matthews är skadade och kommer ej till spel. Det är nästan halva startelvan ifrån förra året som inte startar idag.

Man kunde se i dubbelmötet med Legia ifrån Polen att Celtic inte är vad man varit, borta var man fullständigt usla och skulle förlorat med större siffror än 4-1 om Legia hade haft straffnerverna i styr. Även hemma var man chanslösa då man inte ens klarade av att göra mål och det var ju bara ett bananskal och en teknikalitet som gjorde att man spelar vidare i CL.

Jag vet inte om jag vågar hävda att Maribor är bättre än Legia, men man lär inte vara många snäpp svagare och av tradition är det svårt att åka till lag ifrån Östeuropa och spela bortamatcher. Dessutom har Celtic en stark CL tradition av att vara rätt usla borta som någon påpekade i CL tråden tidigare, man tar sina allra flesta poäng hemma.

Maribor har vunnit 2/2 hemmamatcher i CL i år, och man har inte tappat poäng på dem 5 tävlingsmatcherna man spelat hemma. Senast i CL slog man ut israeliska Maccabi Tel Aviv med sammanlagt 3-2, då vann man hemmamatchen med 1-0. Dagens Celtic är sämre än det Maccabi vi fick se då i mina ögon, eller som bäst lika bra.

Att Celtic står som favoriter tycker jag är skevt, man är nog väldigt nöjda med en pinne här, och lär spela för det! DNB an ligger på 2.10 på pinnen trots att Maribors tränare inte har några skadebekymmer att ta hänsyn till och det tycker jag är för högt!
4/5 uts är den värd för mig!
Fotboll

Maribor – Celtic FC

  • Postad:
    20 aug 2014
    14:58
  • Rekare: tompa87
  • Spel: 1 DnB
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 aug 2014
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

tompa87 2014-08-20 20:53

Celtic gör naturligtvis mål på sitt första skott i matchen och min horibla spelmånad fortsätter :-/
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td