Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tjeckien – USA

Ikväll möts Tjeckien och USA på Generali Arena i Prag och det finns statistik som talar för en hemmaseger men detta spel bygger inte på siffror utan efter lite Google Translate tror jag mig ha hittat något vettigt.

Pavel Vrba, ny förbundskapten för Tjeckien jagar sin första seger med laget efter att ha spelat oavgjort mot Finland och Norge medan man senast åkte på en förlust mot Österrike. Laget han ställer på banan idag räknar han med att även ställa på plan mot Holland nästa vecka när EM-kvalet drar igång. De flesta spelarna kommer från Sparta Prag & Viktoria Plzen vilket i mina ögon är en styrka då de i vanliga fall spelar med varandra. Utöver förstärker Cech, Rosicky & Vydra från England. En möjlig frånvaro är Lafata men annars kommer Tjeckien till matchen i Prag med bästa möjliga lag.

Tittar vi på USA så har förbundskapten Klinsmann gått ut med att det här är början på att bygga något inför VM i Ryssland 2018 och därmed en bra möjlighet att låta unga talanger kliva fram. USA reser med 22st spelare till Prag varav 15st är 24 år eller yngre och hälften av dem kan ikväll göra debut för a-landslaget. Värt att notera är att 13 spelare från sommarens VM, de flesta ordinarie är inte med ikväll.

Tävling mot träning. Tjeckien genrepar inför EM medan USA inte har en tävlingsmatch förrän Juni 2015 och har all tid i världen att testa nytt. Med det sagt tror jag det finns en hel del motivation hos hemmalaget och motivation slår alltid klass.

Talar för Tjeckien,
+ Hemmaplan
+ Full styrka
+ Samspelta
+ Genrep
+ Vrbas första seger
+ Nya spelare i USA
+ Motivation slår klass

Talar emot Tjeckien,
- Jurgen Klinsmann

Vrba har även uttalat sig om en stark defensiv i kvällens match och förutom mitt huvudspel spelar jag även tre units på,

• Tjeckien att vinna och hålla nollan till 3.20 hos Bet365.

Matchen streamar ni på: Streamhunter
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Tjeckien – USA

  • Datum:
    03 sep 2014
    20:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Intl Friendl
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td