Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – Atletico Madrid

Stormatch och Madridderby i spanska ligan i helgen när Real Madrid tar emot Atletico Madrid på Santiago Bernabeu.

Real Madrid
Real Madrids stora nyförvärv till den här säsongen var sommarens succéspelare i VM; James Rodriguez. Man har även värvat in Toni Kroos, vilket jag anser vara en ännu bättre värvning, Hernandez (lån) och Keylor Navas. Man har skeppat iväg Xabi Alonso, Morata, Diego Lopez och Angel Di Maria. Angel Di Maria är en spelare i absolut världsklass och det visade han inte minst i slutet av förra säsongen där han bland annat var matchens klart bästa spelare i CL-finalen. Jag tror att tappet av honom kommer att bli kännbart för Los Blancos i år.

Man har inte inlett säsongen bra alls enligt mig och man började med att förlora Supercupen mot just Atletico Madrid med totalt 2-1 efter två matcher.
Det följdes upp utav en 2-0 vinst hemma mot Cordoba där man inte alls imponerade och senare en 4-2 förlust mot Real Sociedad.
Lägg därtill en försäsong med dåliga resultat, som sagt, ingen bra inledning alls på säsongen 14/15.
Högerbacken Carvajal skadade sig med landslaget och missar matchen. Sami Khedira och Jese missar också matchen.

Atletico Madrid
Atletico var ytterst nära att ta hem dubbeln förra året men det slutade med en andraplats i Champions League samt en ligavinst, vilket är mer än imponerande!
Till den här säsongen har man bland annat värvat in Mandzukic, Griezmann, Oblak, Cerci, Jimenez och Siqueira. Man har tappat spelare som Costa, Filipe Luis, Adrian, Diego och Manquillo. Jag tycker ändå att dem har gjort ett bra fönster och ersatt spelarna man sålde på ett klokt vis och truppen man har nu känns lika stark som förra årets.
Atletico är ett tufft lag att möta, deras försvarsspel är riktigt bra och uppoffrande för det mesta där alla jobbar för varandra.
Atletico inledde som sagt säsongen med att vinna Supercupen mot Real Madrid. Premiären i ligan blev 0-0 borta mot Rayo Vallecano vilket följdes upp utav en 2-1 vinst hemma mot Eibar.

Matcherna mellan Real och Atletico är alltid täta och väldigt tuffa. Simeones mannar backar verkligen inte undan när det gäller och de verkar älska matcher som denna. Simeone är dock avstängd i den här matchen.

Förra årets möten:
Real Madrid-Atletico Madrid 4-1 efter förl. (CL-finalen)
Atletico Madrid-Real Madrid 2-2
Atletico Madrid-Real Madrid 0-2 (Copa del Rey)
Real Madrid-Atletico Madrid 3-0 (Copa del Rey)
Real Madrid-Atletico Madrid 0-1

Tänkbara startelvor:
Casillas; Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa; Kroos, James, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo
Det har dock snackats om att Varane kanske tar klivet upp på mittfältet till denna match för att få lite mer styrka på mitten nu när Khedira saknas.
Moya; Siqueira, Godin, Miranda, Juanfran; Gabi, Koke, Griezmann, Raul Garcia, Arda Turan; Mandzukic

Gillar inte alls vad jag har sett ifrån Real Madrid hittills och jag tror inte att dem kommer att få det så lätt som oddsen visar här i derbyt. Tror speciellt att Reals mittfält kommer att få det svårt mot Atleticos fysiska spelare. Det är i matcher som denna spelare som Khedira och Alonso behövs på mitten.
Spelet jag spelar är Atletico +0.75 @ 2.04 med medelinsats.
Fotboll

Real Madrid – Atletico Madrid

  • Postad:
    10 sep 2014
    17:43
  • Rekare: DD
  • Spel: 2 +0.75
  • Insats: 1,50
  • Odds: 2,04
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 sep 2014
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: La Liga
  • Liga: Primera Division
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DD 2014-09-13 23:49

Japp, det såg riktigt illa ut där ett tag efter Reals kvittering. Mycket bättre andra halvlek dock och spel in!

Snitch 2014-09-13 20:47

Köpte ut mig i 40:e minuten, Atletico ser svajiga ut.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td