Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stoke City – Leicester City

Äntligen ligafotboll igen!

Stoke tar emot Leicester hemma på Britannia till helgen och jag tror på hemmaseger.
Mark Hughes tog över Stoke i maj 2013 och har sedan dess försökt förvandla Stoke från ett tjongande lag med långa inkast till ett spelande lag. Enligt mig så lyckades han väldigt och bra och tog Stoke till en fin 9:e plats i ligan förra året.
Stoke har nu skämtsamt börjat kallas för Stokelona med sitt nya spel längs marken.

Till denna säsong har man bland annat värvat in Bojan, Sidwell, Mame Biram Diouf, Muniesa och Phil Bardsley. Bojan såg fin ut på försäsongen med några mål men det återstår att se om han kan leverera i Premier League. Jag tror också att Sidwell blir väldigt nyttig i år på deras mittfält. Den gamla Unitedspelaren Diouf sänkte Manchester City i senaste omgången med ett riktigt solomål från egen planhalva och det ska bli intressant att se honom regelbundet i Premier League i år.

Leicester har bland annat värvat in den gamle legenden Esteban Cambiasso från Inter. De ryckte även åt sig Albrighton från Aston Villa på free transfer. Tror dock att Leicester får det tufft i Premier League i år, trots sin starka inledning, och får fokusera på bottenstriden.

Stokes inledning på säsongen:
Stoke-Aston Villa 0-1
Hull City-Stoke 1-1
Manchester City-Stoke 0-1
Däremellan har dem också en vinst i ligacupen mot Portsmouth.

Leicesters inledning på säsongen:
Leicester-Everton 2-2
Chelsea-Leicester 2-0
Leicester-Arsenal 1-1
Leicester förlorade även hemma mot Shrewsbury i ligacupen.

Saknas till denna match i Stoke gör Odemwingie. Cameron och Ireland är tveksamma till spel. Saknas i Leicester gör Matthew Upson. Matthew James är tveksam till spel.

Stoke är verkligen starka hemma på Britannia och det visar inte minst förra årets hemmatabell där dem slutade 6:a med raden 10-6-3. Man hamnade före lag som Spurs, Southampton och United i hemmatabellen, vilket säger en del. De är också väldigt täta hemma på Britannia med endast 17 insläppta på hela förra säsongen, vilket var fjärde minst av alla lag.

Ska Stoke följa upp sin fina 9:e placering från förra säsongen så måste man ta trepoängare på hemmaplan mot nykomlingar, så är det bara. Baserar alltså mycket av mitt spel på hur starka Stoke är på hemmaplan. Stoke -0.5 @ 2.19 tycker jag känns generöst och tas med medelinsats.
Fotboll

Stoke City – Leicester City

 • Postad:
  10 sep 2014
  08:26
 • Rekare: DD
 • Spel: 1
 • Insats: 1,50
 • Odds: 2,19
 • Bolag: 12bet
 • Datum:
  13 sep 2014
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td