Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Queens Park Rangers

Söndagens enda match i Premier League är den mellan Manchester United och QPR.

Manchester United
United har inlett säsongen bedrövligt och har lyckats plocka ynka 2p på de inledande tre matcherna i ligan. Spelet har inte alls stämt och försvaret ser ungefär ut som svenska landslagets.
Klubben har spenderat stort i sommar och plockat in Di Maria, Falcao, Shaw, Blind, Rojo och Herrera. Di Maria och Falcao är världsspelare, inget snack om saken men faktum är att det hade behövts värvas in en mittbackgeneral där bak som Vidics arvtagare. En Hummels eller Benatia hade smakat mumma men nu blev det inte så och United fick ”nöja” sig med en Rojo som jag ställer mig tveksam till som Uniteds nya stöttepelare där bak.
United har också haft stora skadeproblem i säsongsupptakten men man börjar se ljuset i tunneln och det skrivs om att Rafael, Shaw och Herrera möjligtvis alla tre kan vara tillgängliga till helgens match. Phil Jones linkade dock av planen i Schweiz-England i tisdags och kommer inte till spel. Det är ett mycket stort avbräck då Jones har varit den enda som har sett någorlunda stabil ut i backlinjen i de första matcherna. Även Smalling missar matchen.
Det offensiva spelet har sett fantasilöst ut. Rooney har varit under all kritik och måste steppa upp sett till hans potential och att han nu innehar kaptensbindeln.
Det ska bli mycket intressant att se hur LvG ställer upp offensiven om han ska försöka få plats med alla stora namn.

Uniteds inledning på säsongen:
Manchester United-Swansea 1-2
Sunderland-Manchester United 1-1
MK Dons-Manchester United 4-0 (Ligacupen)
Burnley-Manchester United 0-0

Svårt att sia om en startuppställning till helgens match med alla nya spelare men gissar att LvG fortsätter med sitt 3-5-2 och då kan det se ut något såhär:
De Gea; Blackett, Evans, Rojo; Fletcher, Di Maria, Blind, Valencia, Rooney; Falcao, Van Persie.


QPR
QPR gjorde sejouren i Championship kort och är nykomlingar till i år.
De har bland annat köpt in Caulker, Mutch, McCarthy, Sandro och plockat in Ferdinand på free transfer. Man tappade dock anfallaren Loic Remy till Chelsea under transferfönstrets sista dag.

QPR:s inledning på säsongen:
QPR-Hull 0-1
Tottenham-QPR 4-0
Burton-QPR 1-0 (Ligacupen)
QPR-Sunderland 1-0

Trots en halvtaskig inledning så tror jag ändå en del på det här laget. Jag anser att de har värvat bättre och smartare än förra gången dem var uppe i Premier League vilket bör leda till att de undviker nedflyttning igen.
Segern senast mot Sunderland tror jag var viktigt för självförtroendet för truppen och nu har de haft två veckor på sig att jobba på försvarsspelet inför matchen på Old Trafford.
De har inga större avbräck på skadefronten och hade inte många spelare iväg på landslagsuppdrag i veckan vilket är klart positivt. Det kan jämföras med United som hade många viktiga spelare iväg under veckan vilket borde försvårat det för LvG.
QPR har använt sig utav både 3-5-2 och 4-4-2 under dem inledande matcherna men jag tror på en 3-5-2 uppställning här som blir till en 5-3-1 i försvar.
Tänkbar startelva:
Green; Dunne, Ferdinand, Caulker; Traoré, Barton, Mutch, Sandro, Isla; Zamora, Austin

Det här spelet baserar jag mycket på Uniteds dåliga form och deras långa skadelista. Att United ligger på en -1.75 lina efter deras inledning känns tveksamt. Jag har svårt att tro att United fixar en tvåmålsseger här eftersom det känns som att QPR kommer att kunna peta in minst en boll. Ska dock mycket till om United inte gör minst ett mål på hemmaplan så QPR +1.75 @ 1.96 (1u) och BLGM @ 2.30 (1u) anser jag vara bra spel i den här matchen.
Fotboll

Manchester United – Queens Park Rangers

  • Postad:
    14 sep 2014
    00:01
  • Rekare: DD
  • Spel: 2 +1.75
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,96
  • Bolag: SBO
  • Datum:
    14 sep 2014
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td