Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Queens Park Rangers

På söndag är det dags för Manchester United att börja klättringen mot toppen mot nykomlingen Queens Park Rangers hemma på Old Trafford..

Alla vet vilken kapacitet detta Manchester United besitter och med dem senaste förstärkningarna så är det bara en tids fråga innan allt lossnar och det ordentligt. Målskyttet,vinsterna,fina spelet allt kommer lossna och det kommer lossna redan nu på söndag!!!

Laget har under presterat grovt i sina senaste matcher och inte minst i cupen där man skämde ut sig efter noter..

Så ja, varför tror jag på detta : Jag tror att det är dags nu att ta tag i detta och börja leverera och vad passar bättre än en hemma match mot en nykomling.Inte för att det kommer bli lätt men ändå...

All creed åt QPR så här långt men jag lägger inte min fokus på dem en då jag har hittat ett vasst spel i form av att Manchester United går Över 2,5 mål på söndag. Många tycker säkert att detta är ett idiot spel osv men jag tror innerligt att det kommer lossna för Manchester United och det kommer ske på söndag i hemma mötet på Old trafford mot QPR !

Jag bygger mitt spel på att det kommer/måste lossna förr eller senare och jag tror starkt att det kommer göra nu. Därför spelar jag detta spel..
Kommer ställa upp med STARK elva på benen och jag kan inte se annat än Manchester vinst och ett par bollar i motståndarnas nät.

Visst jag kan skriva denna rek hur lång som helst, jag kan babbla upp alla dem tidigare resultaten,spelarna,tabell läget osv men det är helt meningslöst då dem flesta har koll på detta..

Oddset kommer droppa fram till avspark och jag skulle inte bli förvånad om vi hamnar under 2 ggr innan avspark kl17:00 !!

Lyssna vad jag säger nu: DET KOMMER LOSSNA FÖR MANCHESTER UNITED så var med & hugg på ett fint odds/spel medans ni har chansen !!

Återigen ber jag om ursäkt för att jag ej skriver så värst bra men jag får ut det jag vill iaf och ska givetvis försöka bli bättre på det !!

Manchester United vs Queens Park Rangers
Söndag 17:00 Old Trafford

Kommentera gärna men tacka efter slutsignalen!



Ryggas på egen risk !
Fotboll

Manchester United – Queens Park Rangers

  • Postad:
    14 sep 2014
    02:59
  • Rekare: Viino2014
  • Spel: 1 Ö2.5
  • Insats: 3 000,00
  • Odds: 2,20
  • Bolag:
  • Datum:
    14 sep 2014
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Viino2014 2014-09-15 03:28

Vad är rek för dig?

Skicka gärna PM så diskuterar vi om du vill !

tompa87 2014-09-14 23:30

Nej, men jag förstår inte hur folk kan rösta över 1 på att du bara säger "tro mig - det kommer sitta" igenom hela "reken". Om du inte har något konkret att säga så kan du väl framföra dina tankar i fotbollstråden istället, för det här är ingen rek det är bara en magkänsla.

Viino2014 2014-09-14 22:49

Manchester United har vaknat 4-0 idag !

Viino2014 2014-09-14 17:48

Till "tompa87" du verkar bry dig mer om röster än själva spelet ! Fortsätt så kommer gå bra för dig med !

Viino2014 2014-09-14 17:47

Fan vad nice !!!! 3-0 HT och spelet sitter hur stabilt som helst ! Statistik är till för att brytas och inte för att spikas !

Så jävla nökd med detta spel, hur kan man tro att QPR ska kunna störa United på Old Trafford med detta lag på benen ?!?! En gåta för mig ! Men hur som helst, bra spel till ett bra odds !!

NÖJD !

tompa87 2014-09-14 14:12

Har du ingen statistik som backar upp nånting? Enbart känsla? Så mycket nya ansikten som inte alls är vana med vare sig spelsystem eller lagkamrater, väldigt ofta det blir pannkaka av det, speciellt i början. Förstår mig inte på att du får så höga röster när du inte skriver annat än att du "vet" att det kommer lossna.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td