Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Alingsas HK – IF Guif Eskilstuna

Onsdag 17/9-14 Handboll Elitserien Alingsås vs Guif

Alingsås -1,5 mål till 1,85 TAGET !

Ett starkt Alingsås tar emot Guif på hemma plan i omg 3 av Handbollens elitserie. Alingsås är ett fruktat hemma lag i denna serie där man sällan väldigt sällan tappar poäng och inte minst förlorar. Ett stark lag som kämpar för varandra och krigar i varje match varje sekund. Har börjat serien på bästa möjliga sätt: Vinst borta mot Skövde 30-23 och vinst mot RIK hemma 21-15 !
Som vanligt satsar man hårt att ta hem SM-Guldet i år och i mina ögon är dem främsta utmanare till Sävehof om den titeln Tsm med Kristianstad. Alingsås spelar en rak handboll med snabba kontringar där man har snabba kantspelare på båda kanterna och deras hårda och stabila försvar gör att dem får mycket kontrings lägen och en del enkla mål med sig. Man slog ut Guif föra året ur slutspelet och visst vill man visa att även i år är det Alingsås som är bäst. Min tanke är att Alingsås sätter upp ett högt tempo med stabilt försvarsspel och snabba kontringar då kommer inte Guif hänga med i 60 min !
Det som talar för Alingsås i denna match är framfört allt:
Formen
Hemmaplan
Inledningen
Statistiken
Stabiliteten
Försvarsspelet
Kontringar


Alingsås kommer kriga sönder Guif över 60 minuter och vinna enkelt denna drabbning med minst 2 bollar för att spelet skall sitta !

Guif då ,jag dem var också med i snacket om SM-Guldet men det har jag svårt att se det leva upp till. Laget är alldeles för ojämnt,ostabilt. Började säsongen med borta match mot Ricoh och förlust 26-23 ! En match som man skall vinna om man är på tårna och spelar och ger 100% under hela matchen. Jga litar inte på Guif alls ,laget uppträder nonchalant långa perioder i matcherna speciellt i borta spelet. Kan säkert tända till lite extra nu när det är topp match som väntar men dem räcker tyvär inte till ikväll. Guif är som bäst på hemmaplan där kan man mäta sig med dem flesta lagen om man har en bra dag men på borta plan kommer det bli en hel del förluster i år !

Ett klockrent spel på att Alingsås vinner med 2 bollar eller mer spelas till 1,85 hos Betsson finns till 1,90 hos några bolag men jag lirar inte där !!


Som vanligt är REKEN sisådär formulerat men dem sitter och även denna kommer sitta så jag är nöjd !

Ryggas på egen risk !
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

Alingsas HK – IF Guif Eskilstuna

  • Postad:
    17 sep 2014
    02:53
  • Rekare: Viino2014
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 2 000,00
  • Odds: 1,85
  • Bet365
  • Datum:
    17 sep 2014
    19:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Swed Elits
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Viino2014 2014-09-17 20:40

Andra Halvlek avgjorde precis som jag var inne på att Alingsås skulle springa sönder Guif och det var precis vad man gjorde ! Guif orkade helt enkelt inte hänga med i 60 min !

30-27 !!

Viino2014 2014-09-17 16:59

HeHe =)

tompa87 2014-09-17 16:53

Nåt du kan ta med dig (eller inte ;-) ) är att många gillar statistik. Om du säger att laget har bra yttrar t.ex. ge statistik på vad yttrarna åstadkommit under säsongen (eller förra säsongen)... Även försvarspelet, vad gör dem så bra? Statistik :-) inbördes möten kan vara intressant med, är det 2 lag som inte passar varandra där ena laget är överlägset? Som sagt,mycket bättre än tidigare!

tompa87 2014-09-17 16:50

Mycket bättre! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td