Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Halmstad

Allsvenskan Omg 24 - AIK - Halmstad

AIK
Det är nu det gäller för AIK - Nu har man inte råd längre att tappa poäng lite här och där. Kommer ställa upp med bästa möjliga 11:an förutom BAHOUI som är skadad och utanför truppen. Spelarna har haft möte och det som har framkommit är att om det ska finnas chans på SM-Guldet då är det endast seger som gäller from nu, finns inget utrymme för misstag. Aik är taggade att knappa in på Malmö inför deras möte den 5:e Okt på Friends Arena. Imorgon är det fullfart på friends och att AIK ska göra 3 mål ser jag som 100 procent säkert.
Man kommer starta med Goitom och Igboananike på topp och dem kommer springa sönder HBK försvaret.
Att AIK kan välja bland en skadefri trupp bortse ( Bahoui ) samt att man jagar Malmö i toppen är en bra morot på hemma plan mot HBK att vilja göra mål och vinna matcher på ett fint sätt.

HBK

Är helt OK lag som gör så gott dem kan. Dem hamrar i botten så matchen är minst lika viktig för dem som för AIK. Blandar och ger i sina matcher,ena matchen vinner man borta mot HIF med 4-1 för att sen förlora mot Mjällby hemma. Kommer kriga för poängen så länge dem bara kan och orkar stå emot det trycket från AIK som kommer komma. Har en viktig avstängning på Kristinn Steindórsson som är lagets bästa spelare han är avstängd pga rött kort. ETT STORT AVBRÄCK !

Jag spelar detta spel:

För att jag tror mycket på AIK imorgon,det som stärker spelet är också att dem har haft internt möte där dem kommit överens om att kämpa hårt dem sista omg,stabila hemma,skadefri trupp,bra topp forwards,och att det är nu eller aldrig i princip! Har även en bra och stark känsla att det kommer lossna nu när dem bestämt sig för att köra och ge det en ordentlig chans att komma ifatt och inte hålla igen så att spelet låser sig. AIK är som bäst när dem vågar spela ut speciellt hemma. Goitom har även lovat att stänka in minst en boll så jag hoppas att han håller det

Över 2,5 mål imorgon på AIK är som hittat till 2,30 !!

Kommer självklart vara på plats imorgon och jobba in spelet och kämpa med gnaget

Ni får gärna kommentera om vad ni tycker - Det är lugnt för mig,roligt att veta hur era tankar går kring detta spel?!

//
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

AIK – Halmstad

  • Postad:
    20 sep 2014
    22:38
  • Rekare: Viino2014
  • Spel: 1 Ö2.5
  • Insats: 3 000,00
  • Odds: 2,30
  • Bet365
  • Datum:
    21 sep 2014
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Allsvenskan
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td