Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Timea Bacsinszky – Maria Sharapova

WTA Wuhan omg 3 : Maria Sharapova - Timea Bacsinszky
Spel: Under 19 game i matchen

Sharapova var seg mot Kuznetsova i förra matchen(första set)endast sen gasade hon igång och vann lätt 6-2 6-2 efter att ha förlorat set1. Gjorde en hel del misstag i set1 en del dubbelfel samt hade en första serv på 50% det är inte godkänt och det var anledningen till set förlusten. Men sen visade hon vem som bestämmer och vann lätt. Krossade dagens motståndare för drygt 3 månader sen 6-2 6-1 och jag ser inget annat idag heller..Jag tror att det är klasskillnad mellan dessa spelare. Det bara är så att vissa spelare passar inte en och vice versa oavsett ranking och osv. Men att Timea skall ha en chans ser jag som minimal.

Timea Bacsinszky rankad runt 60:e plats spöade Makarova i två raka set senast och det var starkt gjort. Makarova är ingen dålig spelare skall dock sägas. Bra servande och minimala misstag gjorde att hon kunde gå segrande ur den fajten. Idag är det helt annat motstånd,bara namnet SHARAPOVA får en att tappa fokus och göra misstag som egentligen borde var tvärtom. Nej jag ger inte henne några chanser att hålla liv i matchen särskilt länge. Deras tidigare möte skvallrar om detta där hon blev utklassad och liknande siffrot är att vänta ikväll. Har svårt för top 10 spelare överlag. Har ingen speciell serve eller spel som gör att hon hon tar lätta poäng utan är en helt vanlig medel måttlig spelare på WTA touren..

Många stora spelare har åkt på minor i denna turnering och jag tror att Sharapova eller Wozniacki kommer ta hem titeln i år..Match start är beräknad till 07:05 men det kan bli senare också..

Goo Sharapova...
Spela på Betsson och få 100% till 2500 kr + 150kr gratisspel
Tennis

Timea Bacsinszky – Maria Sharapova

 • Postad:
  24 sep 2014
  00:48
 • Rekare: Viino2014
 • Spel: UNDER 19
 • Insats: 2 000,00
 • Odds: 1,85
 • Betsson
 • Datum:
  24 sep 2014
  07:05
 • Sport: Tennis
 • Land: Internationell
 • Liga: Wuhan R16
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

sirlarsson 2014-09-24 11:30

Det här höll inte länge du: "Helt medioker insats ,tyvär från hennes sida.. Nu är det slut spelat på henne ..."
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här