Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kamaz – Lada

Hittade en spännande match här. Vi beger oss österut, närmare bestämt till Div 2 i Ryssland. Serieledarna Kamaz Nab Chelny tar emot FK Lada Tolyatti. Hemmalaget har den starka raden 9-4-0 efter 13 spelade omgångar. Hemma lyder raden 5-1-0. Kamaz har 14-2 i hemmamålskillnad vilket innebär att man har +2.71 i home factor (+12 på 6 matcher) gentemot motståndarna (-5 i målskillnad på 7 matcher).

Man tar emot Lada som har raden 2-6-6 och 0-4-3 borta. Lada har bara lyckats ta 2 poäng på sina 5 senaste medan Kamaz har kammat hem hela 16 av 18 möjliga poäng på sina senaste 5

Raka ettan ger bara 1.25. HT/FT ger bara 1.72 så att Kamaz leder i halvtid känns okej till 1.66. Finns till snäppet högre på Bwin men jag vill verkligen inte stödja det skämtbolaget. Bombsäker! Som allas våran Matte skulle säga. ALL IN
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Kamaz – Lada

  • Datum:
    16 okt 2014
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Ryssland
  • Liga: Div 2
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Cazzius 2014-10-16 20:56

Grattis till vinsten också!

Cazzius 2014-10-16 20:54

Jag håller med om att vi båda hade rätt för fel har jag aldrig

steffosaurus 2014-10-16 19:33

Att man kan förvänta sig att hemmalaget har en fördel på +2.71 mål ger ju givetvis ingen info om när man kan förvänta sig att dessa mål görs - det håller jag med om. Kollade bara på en statsida som inte erbjöd info om statistik för under vilken halvlek målen görs. Kan medge att jag var lite trött och lat. Reken hade absolut kunnat vara bättre.

Jag gjorde bedömningen att +2.71 mål kändes nog för att dra slutsatser. Det gick den här gången.

Kan inte hålla med om att du kom med stats som stödjer din tes, bara halvt isf eftersom du anser att hur hemmalaget i detta fallet presterar på bortaplan är relevant? Skulle du möjligtvis kunna utveckla din tankegång där?


Ang. Sharps så står jag kvar vid min ståndpunkt - det finns, iaf hos många, en väldigt elitistisk och hånfull approach här. Det borgar inte för att skapa meningsfulla diskussioner så att folk kan utvecklas i sin egen takt. Min uppfattning är att majoriteten av alla som är "bra på riktigt" håller sig undan medan tomtarna utgör den stora massan och bara för att man är medlem på sharps betyder det absolut inte att man har någon slags legitimitet inom sammanhanget sportsbetting - som många här verkar tro.

Summa summarum: Tycker att vi båda två har rätt och fel samtidigt. Ska försöka göra en bättre rek nästa gång (nog för att en sådan sak känns otroligt avlägset i nuläget).

Cazzius 2014-10-16 18:55

Att bara skriva kazzz rek bidrar såklart inte. Jag frågade hur du kom fram till ditt spel och sedan kom jag med stat som stärkte min tes. Du skrev ju om en sak med spelet blev ett helt annat. Du hade lika gärna kunnat skriva att du spelar ö5hörnor för det har lika mkt med ditt spel att göra som det du skrev om.
Var inte så lättkränkt utan ta del av den infon och argumentera emot isf istället för att gnälla över hur värdelöst sharps är.
En rek skriver du för att få respons och då kan det vara både ris och ros.

steffosaurus 2014-10-16 16:46

2-0 i halvtid och spelet sitter.

steffosaurus 2014-10-16 15:57

Moffegrev - hade varit bra om du hade kunnat vara konkret med vad som var "kazzt". Det är ju klart att det kan vara jobbigt att uttrycka sig men i regel är det bra att ha något slags argument om man vill föra ett resonemang.

Cazzius - här är det hemmastatistiken som är relevant. Där framgår det att man har varit i ledning i HT 3/6. 3 av dessa gånger har varit från deras senaste 4 hemmamatcher.http://www.whoscored.com/Teams/4169/Fixtures/Russia-KamAZ

Är inget stort fan av att övertolka ett litet sample. Att göra en värdering av ett odds handlar i slutändan (hur man än vrider och vänder på det) om en subjektiv värdering och jag utgår personligen efter intuition i hög utsträckning. Om man får en känsla för en match kollar man om det finns faktorer som kan stödja den initiala bedömningen. Inget konstigare med det.

Tycker faktiskt att det finns en väldigt kontraproduktiv stämning här. Det finns någon slags löjlig "vi är bättre än alla andra-mentalitet". Att sharps kanske är det mest relevanta svenska forumet för sportsbetting beror mer på avsaknaden av vettiga alternativ än något annat. Vad tjänar det till att sprida en massa negativ energi hela tiden?

Moffegrev 2014-10-16 14:55

Kazzz rek...

Cazzius 2014-10-16 08:50

Vad i din rek säger att de ska leda i HT? Om man ser till statistiken är det inte solklart att de leder i HT och att då få 1,66 är rätt kasst. På 10 senaste har endast 3 varit HT-ledning och en av dessa i den 45e min
Men hoppas den sitter.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td