Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ljungskile – Husqvarna FF

Idag gästar tabelljumbon Husqvarna skarsjövallen. Ett hemmalag som är grymt taggade att ta hem alla 3 poängen för att hänga på och även gå förbi Hammarby och GIF Sundsvall som ligger 1a respektive 2a. En verklig morot anser jag, MEN Husqvarna kommer offra sig till sista blodsdroppen för att undvika direkt nedflyttning.

Man har i dagsläget 21 poäng och 2 upp till Landskrona BoIS som ligger på kvalplats. Alltså finns de en chans att ta detta sista halmstrå. Men de kommer inte ske idag för Ljungskile kommer att vinna, men oddsen på handicap spelen lockar inte och jag sneglar på målspelet. 2.20 betalt bet365 ut på Ljungskile vinst och under 3,5 mål i matchen. Detta tar jag då Ljungskile kanske vinner 2-0 eller 2-1!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Ljungskile – Husqvarna FF

  • Datum:
    17 okt 2014
    18:29
  • Sport: Fotboll
  • Land: Superettan
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Cazzius 2014-10-17 20:49

Som spelare är man ju helnöjd efter det sena målet men som bajare r man bedrövad efter (änns det som) 10e gången LSK gör mål på övertid denna säsong.

Cazzius 2014-10-17 13:47

Sirlarsson har ändå lite rätt. Bättre hade kanske varit att lägga den infon och speltipset i superettan-tråden istället för att göra en rek. En rek bör göras grundligt och det är inte denna tyvärr även om jag gillar spelet.
Klart den sitter

nilssonno1 2014-10-17 12:56

Sirlarsson känner att det är ganska jobbigt att skriva en sjukt lång rek på sin iPhone på jobb. Ingen tvingar dig att rygga kompis
Lät återkomma med mer informativa rekar framöver!

Cazzius: exakt vad jag också tycker. Vi får jobba in denna!

Cazzius 2014-10-17 11:59

Intressant spel måste jag säga. Husqvarna som har tagit några kryss senaste omgångarna kan nog hålla nere siffrorna ikväll. De har också regnat väldigt mkt så planen lär vara tung. Uppehåll ikväll däremot när matchen spelas. Jag ryggar denna!

sirlarsson 2014-10-17 11:59

Mycket informativ rek...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td