Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Karlskrona – Västerås

Hemmastarka Karlskrona tar ikväll emot Västerås som har kommit igång efter en usel start på säsongen. Hemmalaget spelar en frejdig hockey, åker mycket skridskor och tränaren Pelle Hånberg säger att de kommer fortsätta spela intensiv hockey för att på så sätt få motståndarna att göra misstag.

Västerås defensiv har varit väldigt ojämn och kommer få det tufft mot ett Karlskrona i full fart. Den stora anledningen till att man har börjat vinna matcher på slutet är att man har börjat göra mål framåt. Det ser vi i skytteligan där Dustin Johner leder med 13 mål och Jeremy Williams innehar en tredjeplats med 10 gjorda mål.

Karlskrona saknar Jimmy Andersson (20M, 13P) medan Jason Walters (21M, 5P) är osäker. Västerås har haft några småskavanker men sägs komma med fullt manskap till matchen. Bortalaget ställer upp med Jonas Fransson, 91,13% (probable) medan hemmalaget ställer andremålvakten Timo Leinonen, 96,10% (confirmed). Att Timos procent är så pass hög är inget vi ska vara rädda för då det mest beror på att han endast spelat tre matcher. Hade han stått lika mycket som Fransson tror jag att han hade varit nere runt 90-91%.

Karlskronas tre senaste hemmamatcher,
Karlskrona - Karlskoga 6-2
Karlskrona - Björklöven 5-1
Karlskrona - Rögle 5-3

Karlskrona snittar 5.8 mål per hemmamatch.

Västerås tre senaste bortamatcher,
Rögle - Västerås 3-4
Oskarshamn - Västerås 4-1
Asplöven - Västerås 2-6

Västerås snittar 5.4 mål per bortamatch.

Två av de tre senaste matcherna lagen emellan har gått över linan och med ovan nämnda fakta anser jag att 2.35 är bra betalt.

Matchen streamar ni på: Streamhunter
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Karlskrona – Västerås

  • Postad:
    11 nov 2014
    09:32
  • Rekare: Pettzon2
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,35
  • Bet365
  • Datum:
    11 nov 2014
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: HockeyAllsvenskan
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Melvin 2014-11-11 15:45

Bara hört att han är klar med Karlskrona. Känns orimligt att han skulle få spela när han redan gjort klart med en ny klubb. Nej det ändrar inte spelet, Karlskrona har använt han som något han inte är. Sitter på samma sedan igår så den jobbar vi in. Fint odds.

Pettzon2 2014-11-11 15:12

Enligt eliteprospects.com står Sterzing/Vipiteno som ny klubb men enligt KHK's hemsida som uppdaterades 07:31 imorse så var han fortfarande osäker till spel. Pelle Hånberg har berättat att J. Walters har sagt upp sig och gjort klart med en klubb i Italien men att han fortfarande är en KHK-spelare enligt kontrakt. Har du hittat något mer, Melvin? Kan annars tänka mig att de kommer överens om att han inte ska spela mer.

Känner att spelets förutsättningar ändå inte förändras oavsett Walters.

Melvin 2014-11-11 14:28

Jason Walters är inte osäker att komma till spel. Han är iväg skickad till Italien.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td