Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dijon – Orleans

Fredagsfotboll och vi tar oss till Frankrike, Ligue 2 där ligatrean Dijon tar emot nykomlingen Orleans som vi hittar längre ner i tabellen som fjortonde lag.

Dijon har ännu inte tappat poäng hemma på Gaston Gérard vilket resulterar i siffrorna 6-0-0, 9:1. Frånvarande ikväll som påverkar startelvan är knäskadade mittfältaren J. Bela (12matcher, 1mål) och anfallaren L. Diony (14matcher, 1mål) som är borta pga ljumskproblem. Det finns dock offensiv kraft kvar med till exempel R. Philippoteaux (13matcher, 5mål) & J. Tavares (13matcher, 2mål). Värt att nämna är att Dijon inte blivit nollade på tjugo hemmamatcher vilket jag inte tror att dem blir ikväll heller.

Orleans (2-2-3, 6:8) försvagas till kvällens match av att försvararen M. Brillault (12matcher, 2mål) och mittfältaren L. Puyo (13matcher, 3mål) saknas. Det är två viktiga spelare och försämrar lagets defensiv men också offensiv då det är Orleans bästa målskyttar.

Jag tror det kommer bli målsnålt men anser att oddsen är för låga. Även oddset på hemmaseger har droppat men anser att det fortfarande är spelbart ner till 1.70. Därför spelar jag på fortsatt fin form på hemmastarka Dijon till 1.75 hos Bet365. För er som har Tempo eller Victor kan spela till 1.80.

Matchen streamar ni på: Streamhunter
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Dijon – Orleans

  • Datum:
    21 nov 2014
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 2
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td