Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Almtuna IS – Rögle BK

Almtuna har imponerat på mig såhär långt och är tillsammans med Vita Hästen Hockeyallsvenskans bästa hemmalag. I mål har man haft Johan Holmqvist, seriens bästa målvakt enligt mig men till statistiken näst bästa med siffrorna 93,09%.

Nu är dock förutsättningarna annorlunda. Johan Holmqvist är skadad med en spricka i nyckelbenet och är borta minst tre veckor. Nu är man även utan en av lagets bäste spelare och poänggörare, Emil Lundberg som man lånar ut till Brynäs. Sedan tidigare saknar man Tobias Hage, även han en av lagets bästa poänggörare. Med de tre pjäserna borta tycker jag mig se ett svagare Almtuna på väg in i en svacka.

Målvakt: Alexander Sahlin, 86,59%

Rögle är seriens fjärde bästa bortalag med lika många vinster som förluster och formen är det heller inget fel på med en andraplacering. Laget har inga skavanker och reser med full styrka till Uppsala. En man som Almtuna behöver se upp med är dansken Jesper Jensen som levererat 24p och placerar sig trea i poängligan.

Målvakt: Lars Volden, 92,45%

Inbördes möten,
Rögle - Almtuna 6-4
Almtuna - Rögle 1-4
Rögle - Almtuna 5-4
Almtuna - Rögle 2-1
Rögle - Almtuna 2-1

Summering:
Med lagets viktigaste spelare, Johan Holmqvist skadad, samt två av de bästa poänggörarna borta så tror jag tyvärr att Almtuna blir för klent mot ett bra bortalag som Rögle i toppform. Inte nog med det så kan vi även se att Rögle har klar fördel i de fem senaste matcherna lagen i mellan, 4-1. Almtuna står som favoriter men med dessa förutsättningar håller jag inte med. Det blir ingen överkörning men jag väljer att spela Rögle ML till 1.95 hos Bet365.

Matchen streamar ni på: Drakulastream
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Almtuna IS – Rögle BK

  • Datum:
    25 nov 2014
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: HockeyAllsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pettzon2 2014-11-25 13:02

Inga överraskningar eller ändringar såhär långt och vissa bolag har börjat sänka oddsen på Rögle, får se hur långt det kan gå. Förutom det som nämns i reken ovan kan vi nämna att Rögle har tagit i sex av de sju senaste matcherna, Ludvig Rensfeldt har gjort poäng i sju raka matcher och Jakob Lilja har gjort tre mål i de två senaste matcherna.

Lars Volden fortsätter sin fina form. Jensen, Lilja & Rensfeldt fortsätter leverera och matchen i Metallåtervinning Arena slutar 1-3?

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td