Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Karlskrona HK – Almtuna IS

Jag tror inte Hockeyallsvenskan någonsin har varit jämnare än vad den är i år, från första till sista plats skiljer det endast 11 poäng. Som om vi inte redan visste det med svensk sport, att alla kan slå alla, så är det verkligen så i årets Hockeyallsvenska men har vi koll på lagens förutsättningar så kan vi dra nytta av det och spela till fina odds. Jag har tidigare backat upp Karlskrona och gått emot Almtuna och ikväll gör jag det igen mot varandra.

Karlskrona har gjort flest mål (80st) och är seriens näst bästa hemmalag efter motståndaren Almtuna. De är ett fartfyllt kollektiv som sätter fart från första nedsläpp till sista signal. Längst bak har de två bra målvakter (Galbraith, 91,14% och Leinonen 94,17%) och längst fram hittar vi två tongivande poänggörare, A. Bergström (21p) och J. Kellman (20p). Idag saknar man backarna Matushkin och Kurki medan Mingotti och Widerström är tillbaka vilket jag anser inte ändrar förutsättningarna för detta spel.

Senaste hemma:
Vita Hästen 4-1
Asplöven 3-1
Västerås 1-3
BIK Karlskoga 6-2
Björklöven 5-1

Almtuna är som sagt seriens bästa hemmalag men nu är det på bortais matchen spelas och där är man seriens näst sämsta lag före Oskarshamn. Som de två tidigare matcherna saknas tre viktiga spelare. Målvakten och lagets bäste spelare J. Holmqvist (skadad) samt poänggörarna E. Lundberg (utlånad) och T. Hage (skadad). I de två senaste förlustmatcherna har man ställt A. Sahlin (87,27%) i mål men idag väljer man C. Bengtsberg (83,58%).

Senaste borta:
Timrå 3-0
Mora 3-4 (3-3)
Asplöven 5-3
Vita Hästen 2-1
BIK Karlskoga 2-4

Talar för KHK:
+ Hemmaplansfördel
+ Bättre målvakt
+ Form
+ Inbördes möten, (4-1 i Telenor Arena)
+ Almtuna saknar tongivande spelare

Ett av seriens bästa hemmalag med fullt manskap mot ett av seriens sämsta bortalag där tre viktiga spelare saknas får mig att spela Karlskronavinst till 1.95 hos Pinnacle vilket jag tycker är alldeles för mycket med tanke på ovan nämnd fakta. Spelbart ner runt 1.70.

Utöver Karlskronavinst väljer jag även att spela:

Ogiltigt spel-ID: 2315953


Karlskrona sätter full fart på direkten, nästan som om de vill vinna på knockout! På de fem senaste matcherna snittar man 2,2 mål i den första perioden medan Almtuna bara har gått under linan en gång och snittar 2,4 mål. Förutom den statistiken lägger vi till den fakta jag skrivit här ovan och då anser jag att 2.0 hos Bet365 är väldigt bra betalt.

Matchen streamar ni på: Drakulastream
Oddsen följer ni på: OddsPortal
Mina tidigare rekar hittar ni i mitt: Spreadsheet

GLHF!
Ishockey

Karlskrona HK – Almtuna IS

  • Postad:
    27 nov 2014
    13:42
  • Rekare: Pettzon2
  • Spel: 1
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    27 nov 2014
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: HockeyAllsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pettzon2 2014-11-27 14:14

Jag la mitt spel på Karlskrona igår kväll men hann tyvärr aldrig få ut reken då och såg nu på Oddsportal att oddsen har sjunkit vilket inte blir lika roligt för er som läser. Unibet & Ladbrokes ligger än så länge på 1.80 vilket jag tycker fortfarande är spelbart medan överspelet i första perioden ligger still.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td