Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

PAOK – Guingamp

Ännu en rek från Europa League där vi tar oss an mötet Paok-Guingamp

Tabellen inför sista omgången ser ut såhär=

1.Fiorentina 10-2 13
2.Guingamp 5-5 7
3.Paok 9-5 7
4.Din Minsk 1-13 1

Som vi ser har Fiorentina redan säkrat gruppsegern,Det är helt jämnt mellan Paok och Guingamp om 2a latsen och D.Minsk är avsågade sen länge.Paok måste vinna ikväll eftersom Guingamp vann hemmamötet i Frankrike med 2-0 så man går vidare om det blir oavgjort ikväll

Paok går bra i Grekiska ligan och har 5-2-1 dom 8 senaste hemmamatcherna.Och man leder just nu tabellen med 4 poäng före olympiakos som man förövrigt slog med 1-2 på bortaplan för 2 omgångar sen.Alla trodde nog att man skulle rida vidare på den vågen i förra matchen mod Skoda Xhanti men man föll tungt med 4-2 och det resultatet var helt rättvist då Paok inte kom upp i normal standard.Dock så hade man nog den här matchen i bakhuvudet då man vilade ett par kuggar.I Europa League fick man en kanon start på gruppspelet i första omgången när man mosade D.Minsk med 6-1,Sen gick det tyngre med en 2-0 förlust borta mot Guingamp och 0-1 hemma mot ledande Fiorentina,Därefer åkte man till Italien och lirade 1-1 mot Fiorentina och Till Minsk och snodde 3 poöng av Dinamo med 0-2.

Trolig laguppställning=Glykos ? Kitsiou, Tziolis, Vitor, Rat ? Kace, Tzandaris ? Mak, Pereyra, Salpingidis ? Athanasiadis

Skadade försvararna Skondras,Katsikas och Tzavellas samt mittfältaren Maduro missar kvällens match,Inga större avbräck dock


Guingamp går riktigt tungt i Franska ligan just nu med 6-0-11 (18-30) och endast 3 poäng ner till nedflyttningsplats.Man kommer dock till den här matchen med 2 vinster i bagaget.5-1 mot Caen och 3-2 borta mot Reims så självförtroendet är nog helt ok när man reser till Grekkland.
Guingamp fick ingen vidare start i El när man åkte på stryk med 3-0 borta mot Fiorentina i den första rundan,Men efter den matchen gick det bättre med 2 vinster mot Paok 2-0 och Minsk 2-1 samt ett x 1-1 mot Minsk.Och i senaste rundan torskade man återigen mot Fiorentina med 1-2 på hemmaplan.

Trolig Laguppställning=Lossl ? Jacobsen, Sorbon, Angoua, Leveque ? Yatabare, Sankhare, Mathis, Giresse ? Beauvue, Mandanne

Skadade målvakten Samassa,Försvararen Lemaitre,Mittfältarna Marveaux, Diallo och Cardy samt Strikern Schwartz är skadade och tränaren lär knappast göra några större ändringar ikväll.

Av Paoks 10 senaste hemmamatcher har 8 gått över 2.5 mål i dom 8 har även BLGM i 6 av dom matcherna

Av Guingamps 10 senaste bortamatcher har 6 st gått över 2.5 mål och i dom 6 har Blgm i 3 av dom matcherna

Paok snittar 4 mål/match i årets El på hemmaplan
Guingamp Snittar 1.5 mål/match i årets El på bortalan

backar Paok att vinna den här matchen och jag tror vi får se en hel del mål så jag bakar in det i ett bet=Paok+ö2.5 mål i matchen 3.10 (bet365)
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

PAOK – Guingamp

  • Postad:
    11 dec 2014
    10:19
  • Rekare: Krille25
  • Spel: Paok+ö2.5 mål
  • Insats: 1 000,00
  • Odds: 3,10
  • Bet365
  • Datum:
    11 dec 2014
    21:04
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Krille25 2014-12-11 10:57

Finns ett grymt alternativ på Unibet hemmalaget vinner+BLGM till 4.70
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td