Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Troyes – Nimes

Halloj Dags för en Rek igen,Ganska tråkigt utbud idag som vanligt på mndagar efter att dom stora ligorna har varit igång över helgen men jag tror mig ha hittat ett bra spel.

Troyes (9-3-4) Ligger just nu på den 3e och sista direktplatsen till Ligue 1.Man har dock 1 match mindre än dom andra topp 3 lagen och kan vid vinst gå om Brest i tabellen och placera sig 2 poäng bakom serieledande Dijon.Formen är helt ok med 5-2-3 dom 10 senaste matcherna.Senast åkte man dock på stryk i Franska Cupen med 1-3 hemma mot Nancy,Innan dess hade man dock 3 raka ligavinster så formen i Ligan är bra.Troyes är ligans 5e bästa hemmalag med 5-2-1 (9-3) Där ända förlusten kommit mot Auxerre 1-2.


Nimes ligger på 15e plats (4-7-5) Man ligger just nu 5 poäng ifrån Tours som ligger under strecket och riskerar att dras in i nedflyttnings striden när det börjar dra ihop sig.Formen är 4-2-4 dom 10 senaste där dock 2 ac vinsterna har kommit i franska Cupen mot lag från lägre divisioner.Annars går man trögt på bortaplan med 1-2-4 på sina 7 bortamacher.man har faktiskt 5 förluster på dom 6 senaste bortamatcherna.

Läget i lagen=

Troyes=Offensiva mittfältarna Stephane Darbion (knä), Quentin Othon Yoann(Ben) Court (Ben) är alla osäkra,Det är dock inga större minus då man har en av Ligue 2s bästa trupper till förfogande.Mahamadou Ndiaye är långtidsskadad och garanterat borta ikväll

Nimes=Mehdi Harek (lår), Ousmane Cissokho (Fot) är båda tveksamma annars inga långtidsskador eller avstängningar. Om mEhdi Harek missar matchen är det en jätte avbräck då han är Nimes absolut bästa back.

Troyes har på 16 matcher iår 4 gånger lirat x 1a halvlek och sedan vunnit matchen x/1 ht/ft

Nimes har på 16 matcher iår förlorat 1a halvlek och sedan matchen 4 gånger

Tror absolut Troyes vinner den här matchen men tror att Nimes kan hålla jämt skägg i 1a halvlek!
Fotboll

Troyes – Nimes

 • Postad:
  14 dec 2014
  20:44
 • Rekare: Krille25
 • Spel: Annat
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 4,33
 • Bolag: Bwin
 • Datum:
  15 dec 2014
  20:29
 • Sport: Fotboll
 • Land: Frankrike 2
 • Liga: French 2
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här