Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Karin Knapp – Casey Dellacqua

Hejsan!

Casey DellAcqua
vs
Karin Knapp


Casey DellAcqua: Gjorde är riktigt fin match mot L.Davis här om dagen vilket troligt har stärkt hennes självförtroende rejält. Hon var väldigt säker och utmanövrerade en spelare som är väldigt bollsäker. Spelar nu igen på hemmaplan och har varit framme ett par omgångar här tidigare. Hon vann även för ett år sedan mot just Knapp. Casey är en spelare som vinner de flesta matcher mot spelare som Karin Knapp faktiskt. Speciellt när hon spelar säkert och bra med få unforced vilket hon nog kommer att göra idag igen.

Karin Knapp: Hon får fortfarande med sig segrar i matcher även där hon ser sämre än motståndaren rakt igenom. Hon är duktig Knapp men hon borde inte vinna här normalt, lägg där till ovanstående faktorer vilket just nu talar för Casey just nu. Så blir nog en förlust i 16delen för Karin Knapp inatt.


Casey DellAcqua spelas!
Tennis

Karin Knapp – Casey Dellacqua

  • Datum:
    14 jan 2015
    01:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: W Hobart R16
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td