promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lugi – Redbergslid

OBS Spelstopp 18.45


Den här veckan startar vi med en match nere i Lund där Lugi tar emot Redbergslid från Göteborg och jag ser fram emot en ganska bra match mellan två bra lag. Det ena laget visar upp en mycket ljusare dagsform och vi får ett bra odds på “underdogsen” i matchen, häng med!Lugi

Om vi börjar med hemmalaget så placerar de sig på en 6:e plats i tabellen. På hemmaplan så har laget från Lund tagit 14 poäng av 22 möjliga efter 6 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. De kommer till denna matchen med dålig form (3 förluster, 1 oavgjord och endast 1 vinst på de 5 senaste). I Lugis senaste hemmamatch slog man Hammarby med 24-23 och dagens motstånd håller jag som minst en klass bättre än Hammarby på bortaplan den här säsongen. Lugi har även fått stryk av Drott på hemmaplan med 26-29 och även här anser jag att Redbergslid är ett bättre lag än Drott. I den senaste matchen som laget lirade så fick de lite oväntat stryk på bortaplan mot seriens jumbo Önnered på bortaplan med 26-31. Ska Lugi plocka några poäng i denna match måste de rycka upp sig och göra en minst sagt bra insats, vilket jag tror de får svårt att göra.


Redbergslid

Ser vi sedan till bortalaget Redbergslid så placerar de sig på en riktigt fin 4:e plats i tabellen. De har spelat 12 matcher på bortaplan den här säsongen vilket resulterat i 3 vinster, 3 oavgjorda och 6 förluster. Endast 9 poäng tagna av 24 möjliga. Dock kommer Redbergslid med en god dagsform efter 6 vinster och 1 oavgjord på de sju senaste matcherna och är alltså obesegrade i de senaste sju matcherna. Även om jag anser att Redbergslid är ett bättre lag hemma i Göteborg så tycker jag ändå att oddsen är felsatta i den här matchen. Senaste matchen inbördes mellan lagen vann Redbergslid på hemmaplan den 19/11 - 2014 med 27-22 och jag tror att de är det bättre laget även ikväll. Vi erbjuds fina 2,50 på Redbergslid som vinnare av den här matchen och det tackar jag för.


Jag tror helt klart mest på Redbergslid i denna matchen och lirar därför Redbergslid @ 2.50 och jag investerar 3 / 5 units i denna match.

För er som vill ha ett spel med lite högre odds så föreslår jag Redbergslid att vinna med 1-3 mål @4,75. Själv avstår jag den idag men ibland hittar man fint värde i dessa spel!För fler spelförslag följ mig på twitter @Westheranton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmanoHa det fint och lycka till vid rygg!

/Draxxler
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

Lugi – Redbergslid

  • Datum:
    02 mar 2015
    19:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td