Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Önnered – Drott

OBS Spelstopp 14.00

Idag är det Önnered från Göteborg som tar emot Drott från Halmstad. Jag tror att bortalaget har bra chans att ta två poäng med sig hem till Halmstad.


Önnered

Hemmalaget har den här säsongen, som förväntat, haft det tufft att stå emot de andra lagen i elitserien. På hemmaplan har laget den här säsongen förlorat 10 och vunnit 2 matcher, dessa två mot Lugi i senaste hemmamatchen (31-26) och mot Ystad IF i december (34-26). Alltså endast 4 poäng av 24 möjliga.


Drott

Bortalaget har den här säsongen varit ganska ojämna i sina prestationer. På bortaplan har de gjort några väldigt starka insatser dock. Vinster mot Sävehof (24-23), Lugi (29-26), Ricoh (26-23), Skövde (35-30) och även dagens motståndare Önnered som de slog med 34-29 den 15/9 förra året. Drott är faktiskt seriens tredje bästa bortalag med 12 poäng tagna av 24 möjliga, alltså 6 vinster och 6 förluster på 12 matcher. Att laget har fått stryk mot svåra motståndare som Guif, IFK Kristianstad, Alingsås och Malmö tycker jag inte det är så mycket att säga om. Dagens motståndare är inte av samma kaliber som de lagen utan det är ett lag de ska ha mycket bra chans att slå tillbaka.


Önnered får i snitt stryk med 2,75 mål / match på hemmaplan. De matcher som de har förlorat hemma har det vinnande laget klarat av -1,5 linan i 8/10 gånger. Drott å andra sidan har i sina vinster på bortaplan klarat av att vinna med -1,5 i 5 av de 6 matcherna de vunnit på bortaplan. Dock är det värt att säga att en av de sex matcherna är mot H43 Lund som alla lag har fått 10-0 mot då de gått i konkurs.


Jag tror att Drott kan göra en liknande insats som då de senast slog Önnered med 34-29 som sagt. Därför väljer jag att lägga ett handikappspel på grabbarna från Halmstad idag.

Mitt spel i matchen blir: Drott -1,5 @ 1,74 och jag investerar 4 / 5 units.


Rygga gärna och släng mer än gärna in en kommentar om vad ni tror om spelet här i kommentarerna nedan!

För mer speltips och allmänt om sport och betting följ gärna mig på twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano


Lycka till med era spel idag och ha en riktigt nice lördag nu för det ska jag ha!

/Draxxler
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

Önnered – Drott

  • Datum:
    07 mar 2015
    14:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td