promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Eskilstuna GUIF – Alingsås

Ikväll vänder jag blickarna mot Eskilstuna. Där tar GUIF emot Alingsås i den andra matchen i semifinalserien mellan de båda lagen.

Första mötet (det i Alingsås) vann Alingsås bekvämt med 30-21. Jag tror de har bra chans att vinna även ikväll till ett mycket fint odds! Häng med nedan så ska jag förklara varför!


Eskilstuna GUIF har absolut varit bra på hemmaplan den här säsongen, men mindre bra på bortaplan. Hemma i Eskilstuna har man slagit ut Redbergslid i kvartsfinalen med 3-2 i matcher. I den matchserien tyckte jag att Redbergslid hade ganska goda skrällchanser att plocka hem i alla fall en vinst i Eskilstuna. De var nära på att lyckas i en av matcherna då GUIF endast vann med en boll (26-25). Nu ställs GUIF mot ett tuffare motstånd i form av Alingsås. Jag tror att GUIF måste spela på sin bästa nivå för att kunna slå Alingsås, till och med när de spelar på hemmaplan där de, som sagt, varit bra den här säsongen.


Över till Alingsås då. Detta Alingsås har spelat Champions League den här säsongen där de har mött lag som Barcelona, Kolding och Wisla Plock. Det är en väldigt bra erfarenhet och tuffhet de har fått med sig från CL-spelet. De är dessutom regerande svenska mästare och de har också ett väldigt bra och lovande lag den här säsongen. På bortaplan har Alingsås inte imponerat än så länge den här säsongen, men min känsla säger att de kan plocka en vinst i Eskilstuna idag.

I kvartsfinalen slog Alingsås ut HK Malmö med 3-0 i matcher och vann bortamötet i Malmö med 31-25. Även om jag håller GUIF som ett vassare lag än HK Malmö så ska de ha bra chans ikväll.

GUIF å andra sidan spelade en kvartsfinalserie på 5 matcher som de vann med 3-2 till slut och Alingsås har fått mer tid att ladda upp o fokusera inför denna semifinal-matchserie. Jag tror att Alingsås kommer väl förberedda till Eskilstuna där de har revansch att hämta efter förlusten den 26/11-2014 då GUIF vann bekvämt med 29-22.


Hela min magkänsla säger (och har sagt ända sedan jag såg att de här två lagen skulle mötas i semifinal) att Alingsås ska ha bra chans att vinna minst en bortamatch mot GUIF. Det återstår att se om det blir idag eller ej.

Jag lirar i alla fall Alingsås att vinna till fina 2,70 på bet365 . Investerar 5/10 units på detta, enligt mig, mycket spelvärde bet!


Hur går era tankar? Vad tror ni om denna semifinalserie? Kommentera gärna nedan, diskussion är alltid uppskattat (:Lycka till med era spel ikväll!

Spread: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano

För mer spelförslag och allmänt tjabb, följ gärna mig på Twitter @WestherAnton


/Draxxler
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Handboll

Eskilstuna GUIF – Alingsås

  • Datum:
    07 maj 2015
    18:59
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td