Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Alingsås – Eskilstuna GUIF

OBS SPELSTOPP ÄR 17.10



Förra reken på Alingsås i senaste mötet lagen emellan satt mycket fint till 2,70 i odds och idag tar vi nya tag då jag siktar på att få in den tredje reken i rad!


Idag vänder jag återigen blickarna mot elitserieslutspelet i handboll och det är Alingsås och Eskilstuna GUIF som står i rampljuset även i denna rek. Dagens möte spelas i Alingsås och de har chansen att kvalificera sig för SM-finalen, vilket de gör vid vinst idag.

Just Alingsås är ett lag som jag verkligen gillar. Deras sätt att spela med snabba omställningar och att de är väldigt kontringsstarka gör att deras spel nästan alltid är roligt att titta på. De vann som sagt det senaste mötet, som spelades i Eskilstuna i torsdags, och de har totalt 2-0 i matcher i denna semifinalserie i bäst av fem matcher. Idag har de chansen att bli klara för SM-finalen och det tror jag att de fixar! Nedan ska jag förklara varför jag tror Alingsås vinner!

Alingsås vann första mötet med GUIF (i den här semifinalserien) med mycket klara 30-21. De vann som sagt sedan bortamötet med bekväma 26-22. Varför ska de inte klara av att vinna med minst tre mål i dagens möte? Jag ser chanserna som otroligt stora att Alingsås, som är extremt taggade och motiverade inför den här matchen, tar vara på denna chansen och vinner matchen bekvämt med 3-6 bollar.


För att slänga fram lite statistik från de inbördes mötena som varit mellan lagen då Alingsås haft hemmaplan, se följande:

25/4 -15: Alingsås - GUIF 30-21
25/2 -15: Alingsås - GUIF 30-23
17/9 -14: Alingsås - GUIF 30-27
17/5 -14: Alingsås - GUIF 28-25
7/5 -14: Alingsås - GUIF 27-18
11/12 -13: Alingsås - GUIF 28-25

Alingsås har alltså vunnit de sex senaste gångerna lagen mötts då Alingsås haft hemmaplan som de har idag. De har dessutom vunnit med minst tre bollar i de sex senaste inbördes matcherna då Alingsås haft hemmaplan.


Alingsås ÄR väldigt bra på hemmaplan och har endast förlorat två matcher av 17 där den här säsongen. Jag tror inte att den tredje förlusten kommer idag, då skulle jag bli väldigt överraskad. Alingsås har sett bra ut under hela slutspelet och har dessutom fått med sig bra erfarenhet från att ha spelat Champions-League handboll denna säsong. De har vunnit bekvämt hemma mot HK Malmö i två matcher och även senast hemma mot GUIF och jag ser faktiskt inte något som talar emot Alingsås i den här matchen. Hemmapublik, mycket motivation i form av en finalplats vid vinst och även form talar för hemmalaget Alingsås idag!


Jag tänker inte prata särskilt mycket om Eskilstuna GUIF i den här reken. Jag vill dock ändå säga att det är ett bra lag, som slog ut Redbergslid i kvartsfinalen och som har spelat Europa-handboll under den här säsongen och bland annat slagit Hamburg, men det var på hemmaplan. De har under den gångna säsongen inte alls kommit upp i nivå då de spelat utanför Eskilstuna. I elitseriens grundserie (innan slutspelet drog igång) hade de följande statistik för bortamatcher: 15 spelade matcher - 5 vinster - 0 oavgjorda - 10 förluster och -22 i målskillnad. De har sedan slutspelet dragit igång inte vunnit på bortaplan, de fick stryk mot Redbergslid i båda bortamötena med 24-21 och 26-23. Redbergslid lyckades alltså slå GUIF med tre bollar och idag ska de möta ett bättre lag i form av Alingsås, det kommer inte bli lätt och jag tror absolut Alingsås vinner bekvämt och blir klara för SM-final även den här säsongen!





Mitt spel idag blir: Alingsås -2,5 @ 1,72 som liras på U N I B E T. Jag investerar hela 8/10 units på detta spel.


För den som vågar finns även Alingsås att vinna med 4-6 mål @ 3,30 men jag lägger inte den idag då jag känner att Alingsås -2,5 är ett mer bekvämt spel.



För fler spelförslag och allmänt tjabb följ gärna mig på Twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano



Ha det riktigt fint!

Draxxler
Spela på Unibet och få Se bonus här
Handboll

Alingsås – Eskilstuna GUIF

  • Datum:
    10 maj 2015
    17:10
  • Sport: Handboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

backlunden 2015-05-10 14:25

nice fan
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td