Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Japan (W) – Switzerland (W)

Japans trupp börjar bli ålderstigen och har inte imponerat i uppladdningen inför VM. Har försökt föryngra men väljer nu istället att mönstra ett väldigt erfaret lag. Tycker frågetecknen hos japanskorna är ganska många.
Samtidigt har Schwiez ett spännande, snabbt och hungrigt lag. Har laddat upp med riktigt svårt motstånd inför VM och stått upp bra.
Av alla potentiella skrällar i VM tycker jag att ett poängtapp för japanskorna i öppningsmatchen är det minst osannolika.

Min rek gäller i första hand ett Asian Handicap +0,5 med medellåg insats på Schweiz (men även den raka tvåan med låg insats är intressant).

Grunden i lagbygget Japan gjöts redan inför OS i Peking 2008, där Japan gick till semifinal. Av dagens trupp på 23 namn återfanns 10 redan i OS 2008 och 17 var med i förra VM där Japan lite oväntat tog hem guldet.
Det är alltså en väldigt erfaren trupp som en av förhandsfavoriterna mönstrar. Detta kan dock vara ett tveeggat svärd. Den japanska truppen är även den med näst högst snittålder i årets VM.

Jag tycker mig se en del likheter med Spaniens herrlag inför förra årets VM. Alla förväntar sig att Japans stjärnor Aya Miyama, Shinobu Ohno, Kozue Ando och Homare Sawa - som alla har spelat över 100 landskamper men även är över 30 år - ska leverera på samma sätt man gjort tidigare. Men som vi såg i Brasilien förra sommaren: allt har ett bäst-före-datum. Det är bara en tidsfråga innan den nuvarande japanska truppen förlorar sin magi eller de andra lagen hittar ett motmedel mot deras tekniska kortpassningsfotboll.

Inför VM har Japan mött lag relativt långt ner på rankinglistan och man har inte gjort överdrivet många mål. Laget imponerade inte i Algarve Cup i mars, kom nia trots en ganska enkel grupp med Danmark och Portugal.
Tränaren Norio Sasaki har försökt få till en föryngring de senaste åren men inte hittat rätt material. Efter debaklet i Algarve Cup kallade han in gamla hjältinnan från förra VM - Homare Sawa - för att lyfta laget. Hon har förvisso erfarenhet och meriter i mängder, men är mojon fortfarande densamma? Sawa har hunnit fylla 36, hon lade landslagsskorna på hyllan 2012, gjorde comeback 2014, skadade knät i december förra året och har efter det spelat sparsamt i den japanska ligan.

Schweiz har mött lag högt upp på rankinglistan inför VM, gjort mål i nästan varje match. Kom åtta i Algarve Cup, trots svår grupp med USA och Norge. Laget har klättrat stabilt på rankingen sen förra VM och har en trupp med bra blandning av erfarenhet och unga, snabba, tekniska spelare. Tvålade till Sverige med 1-3 i april genom att sätta hög press.
Schweiz har ingenting att förlora i första matchen, däremot allt att vinna på att gå på knock mot japanskorna.

Tycker helt klart att chansen för Schweiz att ta poäng mot Japan är större än vad oddsen indikerar.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Japan (W) – Switzerland (W)

  • Datum:
    09 jun 2015
    04:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: World Cup W
  • Liga: World Cup W
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Calatan 2015-06-10 06:27

Återigen mycket nära. Bollinnehav 45-55, avslut 15-13, avslut på mål 3-3. Japan vinner 1-0 på en tveksamt dömd straff.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td