Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Switzerland (W) – Ecuador (W)

Schweiz fick stryk i första matchen mot Japan med 0-1 samtidigt som Kamerun slog Ecuador med 6-0. Schweiz måste gå framåt för full maskin för att inte hamna på efterkälken vad gäller målskillnad i gruppen.
Hur mycket motivation och kvalitet finns kvar i Ecuador efter utklassningen i första matchen?

Denna rek gäller i första hand spel på Schweiz -5,5 AH med insats något över medel.

Schweiz lyckades visserligen inte göra mål i första matchen mot Japan, men japanskorna är trots allt rankade som det fjärde bästa laget i världen och är dokumenterat duktiga på att hålla siffrorna nere. Det senaste året har Japan spelat 15 matcher och bara släppt in 10 mål och då har man mött en del bra motstånd i form av bl a Australien, Kanada, Danmark och Frankrike (topprankade Tyskland har som jämförelse släppt in 15 mål på de senaste 15 matcherna).

Schweiz var dock minst lika bra som regerande världsmästarna Japan i första matchen här i VM. Man vann bollinnehavet 55-45, förlorade visserligen totala antalet avslut med 13-15 men var lika vassa i avslut på mål: 3-3. Den offensiva trion - Ana-Maria Crnogorcevic, Ramona Bachmann och Lara Dickenmann - spelade hela matchen och stod som sig bör för över hälften av avsluten. Speciellt Bachmann var riktigt het och borde gjort minst ett mål. Hon, och hela laget, kommer vara rejält revanchsugna inför matchen mot Ecuador. Att få med sig många mål kan visa sig direkt avgörande för placeringen i gruppen.

Ecuador är rankade 48 i världen. När Schweiz i VM-kvalet mötte Serbien, rankade 45, vann de med 9-0 hemma och med 0-7 borta. Mot Israel, rankade 57, blev vinstsiffrorna 9-0 och 0-5. (Mot Malta, rankade 105, blev vinstsiffrorna 11-0 och 0-5.)
Schweiziskorna har absolut kapacitet att göra många mål mot lite svagare motstånd.

Ecuador förlorade i inledningsmatchen mot Kamerun bollinnehavet med 47-53, avsluten med 7-25 och avslut på mål med 2-14. Sydamerikanskorna drog på sig inte mindre än tre straffar och fick dessutom lagkaptenen tillika rutinerade mittbacken Ligia Moreira utvisad. Jag såg inte matchen men allt detta tyder ju på ett stressat och orutinerad försvarsspel. Saknar man nu dessutom viktigaste kuggen i backlinjen till nästa match så öppnar det eventuellt upp för än sämre försvarsspel.

Alltså:
Schweiz kommer ha som målbild att göra minst lika många mål som Kamerun och den offensiva kapaciteten har man otvivelaktigt. Lägg därtill revanschlusta från den snöpliga förlusten mot Japan och Ecuadors försvagade defensiv.
Tycker att asian handicap -5,5 till nuvarande odds är mycket intressant och spelar med en insats något över medel. Även över 6,5 mål och spel på att någon spelare gör 3 eller fler mål är intressant med låg insats.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Switzerland (W) – Ecuador (W)

  • Datum:
    13 jun 2015
    01:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: World Cup W
  • Liga: World Cup W
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td