Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

M Zagreb – Villacher

Äntligen är ishockeysäsongen igång igen. Såg det som lite av en tjuvstart igår när hockeyns motsvarighet till Champions League drog igång ordentligt för säsongen. KHL drar igång efter helgen och sedan följer de övriga ligorna efter.

Träningsmatch är träningsmatch men här tycker jag det ska vara en viss klasskillnad. M Zagreb som till vardags håller till i KHL och startar säsongen om mindre än en vecka tar emot Villacher som till vardags spelar i Österrike och precis kört igång sin försäsong.

Finns ett flertal punkter som talar för Zagreb.

+ Grundläggande klasskillnad. Det är stor skillnad på lagens grundläggande kvalité. Zagreb från Europas bästa ishockeyliga, Villacher som i sin första träningsmatch fick stryk av norska Stavanger.

+ Zagreb är nära seriepremiär (sker nästa onsdag) medan Villacher är i upptakten på sin försäsong. Zagreb har spelat ett flertal träningsmatcher medan detta är Villachers andra för säsongen.

+ Skillnad i grundläggande tempo som dessutom bör ge ännu större effekt då lagen är på skilda sidor om försäsongen.

Tycker att oddset är relativt generöst och står några punkter för högt med dessa förutsättningar.

Blir alltid en viss rotation när det spelas träningsmatcher men jag har svårt att se att Zagreb ska försvagas i så stor utsträckning av detta att Villacher ska kunna matcha dem i grundkapacitet.

Försäsong är försäsong och jag vill då gärna ha ett ?högre? värde och därmed högre marginal mot min spelvärdesgräns än om detta varit en tävlingsmatch. I detta fall tycker jag att värdet finns där och provar spel. Hade spelat ner mot 1.70 med dessa förutsättningar idag.

Samtliga spel läggs in här: https://www.sharps.se/spreadsheet/50425

Väl möt!
Ishockey

M Zagreb – Villacher

  • Datum:
    21 aug 2015
    18:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Europe CF 3
  • Liga: Eur ChamHL 3
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Kabbe1 2015-08-21 23:59

Snyggt!

Hockey-gambler 2015-08-21 20:39

Slut 9-0
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td