Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

DET Red Wings – CHI Blackhawks

Pre-Season NHL... Coinflip eller vad?

Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks

Lagen möttes redan igår (läs natten till onsdag) och inatt är det dags igen.
Igår stod Chicago som hemmasegrare efter OT (4-4 FT) och inatt tror jag vi får se Red Wings-vinst redan efter fulltid i Joe Louis Arena.

Gårdagens möte skulle man kortfattat kunna förklara som Red Wings "B-lag" mot Chicagos "A-lag". Försäsong är försäsong och att det blev en jämn tillställning trots det är knappats unikt.

Red Wings vilade igår första linan med Zäta, Abdelkader och Nyquist mfl. medans Chicago mönstrade nästintill bästa tänkbara spelare med namn som Hossa Kane Toews mfl. Idag är förutsättningarna de omvända. Chicago ser ut att vila sitt "A-lag" och låta mindre namnkunniga spelare få chansen. Detroit, gör tvärtom.

Med detta sagt är inte hemmasegern klar redan innan nedsläpp men att få 2,30 x pengarna med dessa förutsättningar är BRA. Värdet finns enda ner till 2,15 i mina ögon och jag väljer att spela hemmaseger!

Lycka till!
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Ishockey

DET Red Wings – CHI Blackhawks

  • Datum:
    24 sep 2015
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL Pre-Season
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td