Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Västervik – Huddinge

I eftermiddag spelas den sista omgången i allettan södra. Vid vinst för Västervik så tar man seriens enda direktplats till den allsvenska kvalserien, övriga lag på plats 2-5 får spela 3 st play-off-omgångar. Dagens motståndare Huddinge, är redan klara för play-off.

Allettan södra har handlat om två lag, Västervik och Södertälje SK. SSK var tunga favoriter från start, men under seriens gång visade det sig att Västervik var nummer 1. Huddinge och Troja har skuggat lite i bakgrunden men inte riktigt räckt till för att hota om förstaplatsen.

SSK mötte Huddinge i förra omgången och vann klart med 3-0. Huddinge förlitar sig mycket på sin förstalina med Kruger i spetsen. Det räcker inte mot varken SSK eller Västervik som har en helt annan bredd. Huddinge såg slitna ut och bjöd inte på något motstånd som imponerade på mig.

Västervik vann för två omgångar sedan mot SSK med klara 6-0 hemma, en match som man dominerade stort. Att dom nu skulle förlora mot ett slitet Huddinge som säkert redan nu börjat fokusera på play-off, har jag väldigt svårt att se. Här har Västervik både motivationen och klassen.

Som SSK-are har jag följt den här säsongen på plats och kan konstatera att 1.37 på Västervik är rena bjudoddset idag!
Spela på Svenska Spel
Ishockey

Västervik – Huddinge

  • Datum:
    13 feb 2016
    16:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Allettan södra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sangque 2016-02-13 18:55

Den satt ju fint! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td