Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rotherham – Brentford


Jag tycker att Rotherhams skadeläge (i synnerhet i backlinjen) och Brentfords formkurva (som är såpass röd att den i viss mån döljer bortalagets kapacitet) ger visst värde i den raka tvåan till medelinsats:

Huvudspel:
2016-02-27 16:00ChampionshipRotherham vs Brentford 2 FT 3.25 2.600

Då seriens målfarligaste bortalag möter seriens sämsta hemmadefensiv kompletteras den raka tvåan lämpligen med valfritt sidospel med låg insats:

Sidospel:
2016-02-27 16:00ChampionshipRotherham vs Brentford BRENTFORD GöR ö1,5 MåL JA FT 1 2.200
2016-02-27 16:00ChampionshipRotherham vs Brentford BRENTFORD GöR ö2,5 MåL JA FT 0.5 5.300
2016-02-27 16:00ChampionshipRotherham vs Brentford BRENTFORD GöR ö3,5 MåL JA FT 0.25 13.000


Motivering i lite längre drag:

Form

Rotherham är det formsvagaste laget i Championship med blott 2 poäng på de 6 senaste matcherna, och då har man bl a fått stryk av de två bottenkollegorna Charlton och Bolton. Gick tomhänta även i senaste matchen, mot ett Reading som huserar på nedre halvan av både liga- och formtabellen.

Brentford återfinns visserligen med 7 poäng på 15:e plats i formtabellen räknat på de 6 senaste matcherna. Men detta är, tror jag, något som gör att många modeller visar fel och skruvar upp oddset oförtjänt högt på bortalaget.
På de 6 senaste matcherna har Brentford 2 segrar, 1 oavgjord och 3 förluster. Men de tre förlusterna har kommit mot Brighton, Sheffield W och Derby - som alla tre ligger bland de 6 bästa i tabellen och på övre halvan av formtabellen. Förlusterna till trots hade faktiskt Brentford flest avslut på mål mot alla tre topplagen. Rejält med oflyt!? Skön revansch i senaste matchen där man helt rättvist slog formsvaga Wolverhampton med 3-0.

Läget i trupperna

Jag skulle vilja påstå att Rotherham har extrema problem i backlinjen.
Kirk Broadfoot (backen med fjärde mest speltid denna säsong) och Richard Wood (backen med åttonde mest speltid denna säsong) avslutade senaste matchen med huvudskador och har missat träningarna i veckan. Båda är förmodligen med i truppen men sannolikt inte i 100% skick och form.
Backen Farrend Rawson (backen med femte mest speltid denna säsong) har blivit återkallad till Derby varifrån han varit utlånad under säsongen.
Dessutom: Danny Collins och Lewis Buxton (backarna med näst respektive tredje mest speltid denna säsong) har inte spelat de senaste matcherna. Vad jag lyckats googla fram beror det på något slags problem med kontrakten.
Även backarna Lloyd Doyley och Stephen Kelly dras med skador och är indisponibla inför lördagen (ingen av dem har mer än 180 minuters speltid i ligan denna säsong).
Summa summarum: en decimerad, stukad och/eller orutinerad backlinje kommer ställas upp mot Brentford.

I övrigt saknar Rotherham Danny Ward (anfallaren med tredje mest speltid denna säsong) och Lee Frecklington (mittfältaren med femte mest speltid denna säsong) p g a skador.

Rotherham är det lag i Championship som använt flest spelare denna säsong: 38.

Brentford har en nästan oförskämt frisk trupp. Är egentligen bara mittfältaren Alan McCormack (mittfältaren med fjärde mest speltid denna säsong) som saknas sen mitten av januari.

Så säger statistiken

- Rotherham är det lag i serien som släppt in flest mål på hemmaplan: 1,69 insläppta mål i snitt per hemmamatch (eller 27 på 16 matcher).

- Rotherham är det fjärde sämsta laget i serien sett till möten med lagen placerade i den mellersta tredjedelen av tabellen; 9 poäng på 12 matcher och 12-20 i målskillnad.

- Brentford är det lag i serien som gjort flest mål på bortaplan: 1,44 gjorda mål i snitt per bortamatch (eller 23 på 16 matcher).

- Brentford är det näst bästa laget i serien sett till möten med lagen på undre halvan av tabellen; 32 poäng på 15 matcher och 30-15 i målskillnad. Brentford är även det tredje bästa laget i serien sett till möten med lagen på nedersta tredjedelen av tabellen; 18 poäng på 8 matcher och 19-9 i målskillnad.
(Samtidigt är Brentford det tredje sämsta laget i serien sett till möten med lagen på övre halvan av tabellen; 11 poäng på 18 matcher och 16-36 i målskillnad. Brentford är även det allra sämsta laget i serien sett till möten med lagen på översta tredjedelen av tabellen; ynka 2 poäng på 14 matcher och 7-30 i målskillnad.)
Fotboll

Rotherham – Brentford

  • Datum:
    27 feb 2016
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td