Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rafolo – Photo Va Bene

Grymt bra spel hämtat från vårt kära grannland, Norge!

Det är en H2H mellan Rafolo och Photo Va Bene. Rafolo kommer ta spets då denne är hypersnabb från början och perfekt läge, med spår 1, bakom bilen. Har dock sett denna, ett antal gånger, vika ned sig när denne får lite press på sig, över medeldistans och längre. Här finns det några starka och främst då antagonisten i H2H-spelet, Photo Va Bene som också har ett bra spår (3) och som kommer från ett topplopp som tvåa efter galopp - det var då stayerdistans och visade då sin styrka. Här är det endast medel men jag räknar kallt med att M. Höitomt trycker upp farten i tid och lätt avgör mot Rafolo - om det sedan räcker till vinst, det är en annan fråga.

Att ha med i beräkningen är också at Rafolo gick sig riktigt trött i den senaste starten och får han då tidigt min idé över sig så lär Rafolo kippa efter andan tidigt i loppet.

Är helt övertygad om vem som är starkast över upploppet här och sätter 6 units till kanonoddset 3.25, hos Unibet... Ni får skynda er då oddset kommer sjunka avsevärt...


Lycka till, om någon följer!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Rafolo – Photo Va Bene

 • Postad:
  25 maj 2016
  15:39
 • Rekare: Fulsprit
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 3,25
 • Info: Bjerke
 • Unibet
 • Datum:
  25 maj 2016
  18:30
 • Sport: Trav
 • Land: Norge
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td